Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manchester City ekibine tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şampiyonlar Ligi finalini kazanarak kupanın sahibi olan Manchester City'i tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manchester City ekibine tebrik mesajı

Avrupa futbolunun kulüpler bazındaki bir numaralı organizasyonu olarak kabul edilen UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonunun şampiyonu Manchester City oldu. Pep Guardiola'nın çalıştırdığı İngiliz ekibi, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan finalde İtalyan temsilcisi Inter'i 1-0 Rodri'nin golüyle 1-0 mağlup ederek tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. 

ERDOĞAN'DAN TEBRİK
Manchester City takımını tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, organizasyonda emeği geçenlere de teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin göz bebeği, medeniyetlerin beşiği İstanbul'umuzun ev sahipliğinde, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar Ligi finalinde şampiyonluğa ulaşan Manchester City takımını tebrik ediyorum. Türkiye'nin misafirperverliğini bir kez daha kanıtlayan, bu büyük organizasyonun sorunsuz ve başarılı bir şekilde düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.