Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul mesajı: En yakın zamanda ihaleye çıkıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi (Kınalı- Çatalca Kavşağı Arası) Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada "Kanal İstanbul en yakın zamanda ihaleye çıkıyor" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul mesajı: En yakın zamanda ihaleye çıkıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Terör örgütleri tarafından haince şehit edilen Aybüke öğretmen istiklal mücadelemizin günümüzdeki bayraktarlarıdır.

Biz bu ülkeyi kadın ve erkek omuz omuza mücadele vererek kazandık. Cumhuriyetimizi bugünlere kadınlarımızın fedakarlığı ile getirdik.

Baskıcı, ayrımcı politikalara biz son verdik. Bundan sonra da kadınlarımızı dışlayan faşist zihniyete geçit vermeyeceğiz

Bugün burada Türkiye’nin gururu abidelerinden olan 400 km uzunluğundaki Marmara otoyolunun bir bölümünü daha açıyoruz.

İstanbulumuzun trafik yükünü önemli ölçüde azalttık. Bugün ise Kuzey Marmara otoyolunun Kınalı – Çatalca kesimini sizlerin hizmetinize sunuyoruz. Yol, su medeniyettir.

Ülkemizin kaynakları israf edilmeyince işte böyle güzel yatırımlar ortaya çıkıyor. Çıkmış birileri israf israf diyor. Ne israfı ya. Hayatınızda böyle bir yol yapmışlığınız mı var. Ey CHP... Sizin bırakın icraatı hayaliniz bile buna yanaşamaz.

Kanal İstanbul mesajı

Kanal İstanbul ufku dar, önyargılarının esiri olmuş çevrelerin insafına bırakılmayacak kadar önemlidir. Kanal İstanbul'u ülkemize kazandırmakta kararlıyız

Kanal İstanbul en yakın zamanda ihaleye çıkıyor.