Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli mesajlar: “Milletin evlatlarıyla ABD’lileri mukayese edemeyiz!”, “Temmuz ayında çalışanlarımızı rahatlatacağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Muhalefete göndermelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'daki, Atatürk Havalimanı'ndaki Teknofest'i hazmedebildiler mi? Şimdi de aynı yeri ABD'li şirketlere devretme sözü veriyorlar. İHA'ları yapanlar, SİHA'ları, Akıncı'yı yapan, Kızılelma'yı yapanlar BAYKAR. Bu milletin evlatları ile onları mukayese edemeyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli mesajlar: “Milletin evlatlarıyla ABD’lileri mukayese edemeyiz!”, “Temmuz ayında çalışanlarımızı rahatlatacağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da düzenlenen önemli mesajlar verdi. Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ifadelerine tepki gösteren Erdoğan, BAYKAR'ın Türkiye'ye kazandırdığı projeleri hatırlatarak, "Bu milletin evlatları ile onları mukayese edemeyiz." dedi. Erdoğan ayrıca, temmuz ayında çalışanları rahatlatacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Biz Giresun'u çok seviyoruz. İşte muhteşem katılım burada. Sizler sevilmeyeceksiniz de kimler sevilecek. Hele hele 14 Mayıs'ta Giresun sandıkları gümbür gümbür patlatacak, buna inanıyorum. 

Kıymetli hanımefendiler, sevgili gençler, değerli kardeşlerim sizleri muhabbetle selamlıyorum. Giresun pontus çetelerine toprağı dar etmişti. Şimdi de haşhaşilere, vatan hainlere vatan toprağını dar edecek.

Giresun, Fatih'in emanetini yere düşürmemiştir. Bizim Giresun'a olan sevdamız, Türkiye'ye olan sevdamız da son nefesimize kadar sürecek. Giresunlu kardeşlerim ondan bundan korkmaz. Giresun bizimle olduğu müddetçe her engeli aşarız. Bunun için 14 Mayıs çok önemli. Sadece sizin oy kullanmanız önemli değil, arkadaşınızı komşunuzu sandığa götürerek bize oy kullanmasını sağlamanız lazım. Aksi takdirde Karadeniz'de bulduğumuz gazın vanasını kapatır, Gabar'daki petrole beton dökerler.

"BUNLARIN DİNİ, EZANI, KİTABI YOK"

Şehirlerimizi yeniden kana ve ateşe boğarlar. cezeevinde olan selo, Diyarbakır'da Kürt kardeşlerimi sokağa döktü. 51 Kürt kardeşimi öldürdü, Yasin Börü evladımızı şehit ettiler. Bunun suçu ne diyorlar, daha ne olacak bay bay Kemal. Kandil'den selam geliyor, 'desteğimiz onunla' diyorlar. Bunların dini, ezanı, kitabı yok. Benim Giresunlu kardeşlerim bunların önünü açar mı?

"BU MİLLETİN EVLATLARIYLA ONLARI MUKAYESE EDEMEYİZ"

Kürt kardeşlerimi çok aldattılar, hala da aldatıyorlar. İstanbul'daki, Atatürk Havalimanı'ndaki Teknofest'i hazmedebildiler mi? Şimdi de aynı yeri ABD'li şirketlere devretme sözü veriyorlar. O şirketle ben 15 sene önce görüştüm. Yatırım yapacağız, dediler. Ne istiyorsanız verelim, dedim. Gelmediler. Bunlar vatansever değil, gelip de bu yatırımları yapmazlar. İHA'ları yapanlar, SİHA'ları, Akıncı'yı yapan, Kızılelma'yı yapanlar BAYKAR. Bu milletin evlatları ile onları mukayese edemeyiz.

"LONDRA'DAN TEFECİLER BUNLARA 300 MİLYAR DOLAR VERECEKMİŞ"

Londra'dan tefeciler bunlara 300 milyar dolar verecekmiş. Böyle bir şey olabilir mi? Fındığa zam verecekmiş, bugüne kadar neredeydiniz? Eskiden bu sahil yolu var mıydı? Samsun'dan çık, Hopa'ya kadar böyle bir yol yoktu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli mesajlar: “Milletin evlatlarıyla ABD’lileri mukayese edemeyiz!”, “Temmuz ayında çalışanlarımızı rahatlatacağız” - Resim : 1

"TEKNOFESTİ HAZMEDEMEDİLER"

Bu oyunu 14 Mayıs'ta bozmaya var mıyız? Savunma sanayindeki işe yarar ürünlerimize el koyacaklarmış. Atatürk Havalimanı'ndaki Teknofest'i hazmedebildiler mi? Şimdiden aynı yeri ABD'li şirketlere devretme sözü veriyorlarmış.

HAK VE ÖZGÜRLÜK TALEPLERİNİ BİZ KARŞILADIK

Sadece Giresun-Ordu Havalimanı, Giresunlu ve Ordulu kardeşlerime de yeter. Bu ülkenin eğitimden sağlığa her alanda hizmet standartlarını en yükseğe biz çıkardık mı? Sanayi ve Teknoloji eksikliklerini biz telafi ettik mi? Hak ve özgürlük taleplerini biz karşıladık mı? Ayasofya'yı yeniden ibadete açtık mı? Bu ülkenin küresel yönetim sisteminin güçlü ve etkin bir üyesi haline gelmesini biz sağladık mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli mesajlar: “Milletin evlatlarıyla ABD’lileri mukayese edemeyiz!”, “Temmuz ayında çalışanlarımızı rahatlatacağız” - Resim : 2

ENFLASYON DAHA DA DÜŞECEK

Yaptıklarımızı anlatmaya saatler yetmez. Eksikler de yok değil, bütün bunlar aşılacaktır, yine biz aşarız. Enflasyon her ay düşüyor. Yüzde 43'e indi. Her ay azala azala devam edecek.

TEMMUZ AYINDA ÇALIŞANLARIMIZI RAHATLATACAĞIZ

Temmuz ayında hem enflasyon farkını hem refah payını dikkate alan yeni artışlarla çalışanlarımızı ve emeklilerimizi daha da rahatlatacağız.

"ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN TÜRKİYE YÜZYILI ETRAFINDA KENETLENELİM"

Asıl dersi 14 Mayıs'ta vereceğiz. Allah'ın izni ile mevcut sıkıntıları da biz gidereceğiz. Bu davanın muhatabı 85 milyonun tamamıdır. 85 milyonun tamamının bu davada yeri var. Gelin ülkemizin geleceği için Türkiye Yüzyılı etrafında kenetlenelim.

Giresun, 14 Mayıs'ta çocuklarımızın geleceğine sahip çıkıyor muyuz? 21 yıllık kazanımlarımızı daha da ileri taşıyor muyuz? Doğru adımlarla yola devam diyor muyuz? Karadeniz'in uşaklarına da bu yakışır. Giresun'a 51 milyar lirayı aşkın kamu yatırımı yaptık.

GİRESUN'A 51 MİLYAR LİRALIK YATIRIM YAPTIK

Giresun, 14 Mayıs'ta çocuklarımızın geleceğine sahip çıkıyor muyuz? 21 yıllık kazanımlarımızı daha da ileri taşıyor muyuz? Doğru adımlarla yola devam diyor muyuz? Karadeniz'in uşaklarına da bu yakışır. Giresun'a 51 milyar lirayı aşkın kamu yatırımı yaptık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli mesajlar: “Milletin evlatlarıyla ABD’lileri mukayese edemeyiz!”, “Temmuz ayında çalışanlarımızı rahatlatacağız” - Resim : 3

Davos'ta IMF ile görüşme yapıyoruz IMF'nin başındaki zat, siyasi kararlara müdahil oluyoruz diyor. Sen alacağını alacaksın ama Türkiye'yi ben yönetirim, sen Türkiye'ye karışamazsın, dedim. 2013'te IMF'e olan borcumuzu ödedik ve ilişiğimizi kestik. 

"O MASADA OLANLARIN LGBT'YE KARŞI OLDUĞUNU DUYDUNUZ MU?"

Ne diyor terör örgütünün temsilcileri, yüz yıllık kazanımlarını değiştireceğiz, diyor. Bunlarla beraber yürüyor bay bay Kemal. O masadakiler de aynı. Biz LGBT'ci değiliz. LGBTye karşıyız. CHP LGBT'ci, İYİ parti LGBT'ci. O masada olanların LGBT'ye karşı olduğunu duydunuz mu? Bizim için aile kutsaldır. Ailemize laf ettirmeyiz. 

ERDOĞAN, GİRESUN'UN ARDINDAN ORDU'YA GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'daki mitinginin ardından Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingte konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "21 yıllık iktidarlık dönemimizde bizim önümüzü kesemedikleri için bu durumdan rahatsızlar. Hiç kusura bakmasınlar onları rahatsız etmeyi sürdüreceğiz. Şimdi karşımıza bir garip masayla çıktılar." dedi.

Erdoğan'ın Ordu'daki konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"CHP VE HDP MECLİS'TE NE KONUŞTU?"

"Karadeniz'in bu güzel şehri olmanın yanında Türkiye Yüzyılı hayalimizi birlikte gerçekleştireceğiz yol arkadaşımızdır. Biz ilerlerken birileri de Türkiye'nin kuyusunu kazmanın peşinde. Talimatı veren Kandil. Kandil'e dönüp Selo'sundan Apo'su hapistekileri çıkaracağız diyorlar. Bunlar terörist. Onu çıkaracakmış. söylsene Bay Bay Kemal, "Meclis'te HDP ile ne konuştun"

"BİZ BU MİLLETE EFENDİ OLMAYA DEĞİL, HİZMETKAR OLMAYA GELDİK"

Eğitimde sıraların üzerinde artık kitaplar ücretsiz olarak var mı? 76 üniversite vardı, şimdi 208 üniversite var. Üniversitesi olmayan ilimiz yok. Ankara'da şimdi Etnik Hastanesi, İstanbul'da Çam Sakura Hastanesi bütün bunları kovid döneminde hızla yaptık. Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.

Bunlar talimatı Kandil'den alıyor. Kandil'dekilerin zaten Allah'ı, dini, ezanı, kitabı yok. Kürt kardeşlerimi bunlar istismar ediyor. Kürt kardeşlerimin dindar olanları var, bunlarla mukayese edilmez. Bunlar Diyarbakır Anneleri'nin evlatlarını dağa kaçırdılar, taciz ettiler. Gelin diyorum ki "14 Mayıs'ta hesaplaşalım"