Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Kızılay'daki saldırıya dair kınama: "Terörün Türkiye siyasetini dizayn etmesine izin vermeyeceğiz"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ankara Kızılay'daki hain saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Altun geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Terörün Türkiye siyasetini dizayn etmesine asla müsaade etmeyecek, terörle mücadelemizi her alanda sürdüreceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Kızılay'daki saldırıya dair kınama: "Terörün Türkiye siyasetini dizayn etmesine izin vermeyeceğiz"

Bu sabah Kızılay’da Meclis’in açılış gününde terör örgütleri tarafından hain bir saldırı yapıldı. Ekipler tarafından saldırının yapıldığı araca müdahale edildi. Bölgede incelemeler sürerken patlamanın yaşandığı bölge ise araç trafiğine kapatıldı.

FAHRETTİN ALTUN’DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya üzerinden saldırıya ilişkin bir mesaj yayımladı. Altun, geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Terörün Türkiye siyasetini dizayn etmesine asla müsaade etmeyecek, terörle mücadelemizi her alanda sürdüreceğiz.” Dedi.

Fahrettin Altun’un yaptığı açıklama şu şekilde:

“İçişleri Bakanlığımızın önündeki terör saldırısı girişiminde hafif yaralanan emniyet mensuplarımıza, Bakanlığımıza ve Ankara’mıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İki teröristin etkisiz hale getirildiği saldırı girişimi sonrası gerekli tahkikat ve çalışmalar ilgili kurumlarımızca titizlikle yürütülmektedir.

Tüm benzeri süreçlerde olduğu gibi bu süreçte de vatandaşlarımızın dezenformasyon faaliyetlerine karşı duyarlı olmalarını, resmî kaynaklardan yapılan bilgilendirmelere itibar etmelerini önemle rica ediyoruz.

Medyamızın da konuya ilişkin haber faaliyetlerine sorumluluk bilinci içerisinde devam etmelerinin önemini bir kez daha vurgulamak isteriz.

Terörün Türkiye siyasetini dizayn etmesine asla müsaade etmeyecek, terörle mücadelemizi her alanda sürdüreceğiz.”