"Daha çok gençsin!" Genç itfaiye erinin cenazesinde ailesinin feryadı yürek dağladı!

Ankara'da görev yapan itfaiye eri Fahrican Yavaş (24), bir apartman dairesindeki yangına müdahale ederken dumandan zehirlenip yaşamını yitirdi. Bugün memleketi İzmir'de toprağa verilen itfaiyecinin cenazesine Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Belediye Bakanı Tunç Soyer katılım gösterirken, ailesinin feryatları yürek dağladı.

"Daha çok gençsin!" Genç itfaiye erinin cenazesinde ailesinin feryadı yürek dağladı!

Ankara'nın Keçiören ilçesindeki bir apartman yangına müdahale ettiği sırada dumandan zehirlenip yaşamını yitiren Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli Fahrican Yavaş'ın cenazesi memleketi İzmir'de toprağa verildi. Torbalı Hacı Mümin Mesci Camisi'ndeki cenazeye, itfaiyecinin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilçe belediye başkanları ve meslektaşları katılım gösterdi.

"Daha çok gençsin!" Genç itfaiye erinin cenazesinde ailesinin feryadı yürek dağladı! - Resim : 1

"Daha çok gençsin!" Genç itfaiye erinin cenazesinde ailesinin feryadı yürek dağladı! - Resim : 2

"BENİ BIRAKIP NEREYE GİDİYORSUN"

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Fahrican Yavaş, meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına taşındı. Oğlunun tabutuna dokunan acılı baba Nedret Yavaş oğlunu, "Daha çok gençsin. Senin düğününü yapacaktık. Beni bırakıp nereye gidiyorsun" sözleriyle gözyaşları içinde toprağa verdi.

"Daha çok gençsin!" Genç itfaiye erinin cenazesinde ailesinin feryadı yürek dağladı! - Resim : 3