Daniele Santarelli açıkladı! Avrupa şampiyonu Filenin Sultanları’nın yeni hedefi belli oldu: “ Başarabiliriz. İnanıyorum”

Milletler Ligi’nin kazanan ve 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda Başantrenör Daniele Santarelli hedef büyüttü. Santarelli, “Sırada Olimpiyat elemeleri var. Başarabiliriz. İnanıyorum. Bu takım inanılmaz şeyler başardı” dedi.

Daniele Santarelli açıkladı! Avrupa şampiyonu Filenin Sultanları’nın yeni hedefi belli oldu: “ Başarabiliriz. İnanıyorum”

Türkiye’nin gururu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nın final maçında Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları 5 set sonucunda rakibini 3-2 yenerek Avrupa şampiyonu oldu.

Daniele Santarelli açıkladı! Avrupa şampiyonu Filenin Sultanları’nın yeni hedefi belli oldu: “ Başarabiliriz. İnanıyorum” - Resim : 1

Milliler maçın ardından kupasını alırken A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Avrupa şampiyonu olduğumuz maçın ardından değerlendirmeler yaptı.

Daniele Santarelli şunları söyledi:

 "Güzel duygular, güzel hisler. Bu takımla gurur duyuyorum. Bugün sadece kendimizi için değil Türk halkı için mücadele ettik. İtalya'yı, Sırbistan'ı yenmek kolay değil. En iyi oyunu biz oynadık. İtalya ve Sırbistan'a karşı 2-1 geri düştük ama kazandık. Asla pes etmedik. Çok mutluyum. Sırada Olimpiyat elemeleri var. Başarabiliriz. İnanıyorum. Bu takım inanılmaz şeyler başardı."

Daniele Santarelli açıkladı! Avrupa şampiyonu Filenin Sultanları’nın yeni hedefi belli oldu: “ Başarabiliriz. İnanıyorum” - Resim : 2Daniele Santarelli açıkladı! Avrupa şampiyonu Filenin Sultanları’nın yeni hedefi belli oldu: “ Başarabiliriz. İnanıyorum” - Resim : 3