Defne Samyeli kızlarıyla Kim Kardashian ve ailesinin şov programını mı yapacak?

Magazin Hattı’nın sorularını yanıtlayan Defne Samyeli, özel hayatıyla ilgili hangi habere isyan etti?

Kariyerine şarkıcılık ve oyunculukla devam eden Defne Samyeli, Magazin Hattı’nın sorularını yanıtladı. “Sol Yanım” dizisinde Asena karakterine hayat veren Samyeli, pandemi döneminde çalışıyor olmanın psikolojik olarak kendisini rahatlattığını belirtti. Defne Samyeli albüm yapmayı planladığını söyledi. Samyeli korona virüsle ilgili hep gece hayatı ve restoran kültürünü vuran tebdirler alınmasını da eleştirdi.

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu da şu günlerde Şükrü Özyıldız’ın başrolünü oynadığı “Akıncı” dizisinde rol alıyor. Samyeli kızına tavsiyelerde bulunduğunu anlattı. Defne Samyeli kızları Deren ve Derin’in kendi istedikleri meslekleri yapmalarını çok istediğini vurguladı. Samyeli kızlarıyla beraber Kim Kardashian’ın ailesiyle yaptığı şova benzer bir program teklifi aldığını ancak projeye sıcak bakmadığını ifade etti.

Defne Samyeli geçen haftalarda İpek Açar’ın programına konuk olmuş ve orada söylediği sözlerin çarpıtıldığını belirtmişti. Adı yakın zamana kadar iş insanı Serdar Bilgili’yle anılan Defne Samyeli’nin bir kuyumcudan 400 bin dolarlık tektaş baktığı öne sürülmüştü. Samyeli bu iddiaya tepki gösterdi. Samyeli’ye geçen yıl sonu kendisine “Define Hanım” diye seslenen bir milli piyango satıcısıyla yaşadığı sohbet hatırlatıldı. Ünlü şarkıcı 2021 yılıyla ilgili dileklerini de sıraladı.