Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ünlü mankenlerle aynı podyumda

Ülkemizin en önemli turizm merkezlerinin arasında yer alan Kapadokya, Dosso Dossi’nin 2021 sonbahar-kış sezonu dijital platform defilesine ev sahipliği yaptı.

Her yıl görkemli bir moda şovuna imza atan Dosso Dossi yönetim kurulu başkanı Hikmet Eraslan, geçtiğimiz yıl ağrı Doğubayazıt’ta gerçekleştirilen ve büyük ses getiren dijital platform defilelerini sürdürdüklerini söyledi.

Podyumda yürüyen modeller arasında yakın zamanda Kapadokya’da “Maria ile Mustafa” dizisinde başrol oynayan Jessica May’de vardı. Brezilyalı oyuncu, 20’lik dişlerini çektirdiği için konuşmakta zorlandığını belirtti. Ünlü model Özge Ulusoy sıcak havada tüylü bir kıyafetle çekimlerde görev aldı. Defne Samyeli’nin oyunculuk yapan kızı Deren Talu’da organizasyonun öne çıkan isimleri arasındaydı.

Çekimlerde yerli ve yabancı 30 manken görev aldı. Organizasyon peribacaları, sıcak hava balonları ve bölgenin atlarıyla görsel bir şölene dönüştü. Sabah gün doğumuyla birlikte Kılıçlar Vadisi’nde başlayan çekimler, daha sonra Paşabağı Vadisi’nin peribacaları arasında ve Kızılvadi’de devam etti. Çekimler ünlü koreograf Yasin Soy yönetiminde gerçekleştirildi.

Akşam saatlerinde İstanbul uçağı peş peşe rötar yapınca Özge Ulusoy ile Deren Talu, havalimanının önündeki çimlerde oturup beklemeyi tercih etti.