Değeri 25 milyon Euro… Sevilla, Galatasaray’ın yıldızına kafayı taktı! Cimbom’la masaya oturacaklar

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Galatasaraylı futbolcu Victor Nelsson’u yaz transfer döneminde transfer etmek istiyor. Endülüs ekibi futbolcunun sözleşmesinde yer alan 25 milyon Euro serbest kalma bedelini aşağı çekmek istiyor.

Değeri 25 milyon Euro… Sevilla, Galatasaray’ın yıldızına kafayı taktı! Cimbom’la masaya oturacaklar

Galatasaray’ın Kopenhag takımından 7 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Victor Nelsson, başarılı bir performans gösterdi. Sarı kırmızılı takımda bu sezon Abdulkerim Bardakcı ile iyi bir ikili oluşturan futbolcunun talipleri artmaya devam ediyor.

Değeri 25 milyon Euro… Sevilla, Galatasaray’ın yıldızına kafayı taktı! Cimbom’la masaya oturacaklar - Resim : 1

MONCHI, TAKIMDA GÖRMEK İSTİYOR

Ficjahes.net’in haberine göre Sevilla Sportif Direktörü Monchi, takımda görmek istediği Galatasaraylı futbolcu Victor Nelsson için yaz transfer döneminde hamle yapacak. Haberde Sevilla’nın futbolcunun performansını uzun süredir yakından takip ettiğine yer verildi.

Değeri 25 milyon Euro… Sevilla, Galatasaray’ın yıldızına kafayı taktı! Cimbom’la masaya oturacaklar - Resim : 2

GALATASARAY İLE MASAYA OTURACAKLAR

Sevilla’nın futbolcuyu gelecek sezon kadrosuna katmak için Galatasaray ile pazarlık masasına oturmak istediği kaydedildi. Öte yandan Sevilla’nın Nelsson’un kontratında yer alan 25 milyon Euro bonservis bedelini aşağı çekmek istediği belirtildi.

Transfermarkt verilerine göre değeri 16,5 milyon Euro olarak gösterilen Nelsson, Galatasaray formasıyla bu sezon 29 maça çıktı, 1 asist yaptı.