Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: "Stuttgart ile maç yapacağız, elde edilen gelirler de deprem bölgesinde kullanılacak"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Stuttgart ile maç yapacağız, takımı oraya götüreceğim. Elde edilen gelirler de deprem bölgesine yaptığımız yardımlarda kullanılacak" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: "Stuttgart ile maç yapacağız, elde edilen gelirler de deprem bölgesinde kullanılacak"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özbek'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, depremzede çocukları bölgeden almış, İstanbul'a getirmiş. Bütün kulüplere çağrı yapıldı. Oyuncularınızdan bazılarını getirin, bu çocuklarla karma bir maç yapalım, moral ve motivasyon olsun dediler. Ne yapacaktık? Galatasaray olarak oraya gelmeyiz mi diyecektik? Galatasaray, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşudur ve bunun getirdiği bazı şeyler var. Oradaki çocukların sevinçlerini görmüşsünüzdür. Televizyonda gördükleri futbolcularla beraber top oynamaları, futbolculara sarılmaları... Galatasaray, Türkiye'dir. Türkiye'nin acıları, Galatasaray'ın da acılarıdır. Kulüpteki herkes, bu acılara dertlenmek zorundadır.

"STUTGART İLE MAÇ YAPACAĞIZ"

Stuttgart ile maç yapacağız, takımı oraya götüreceğim. Elde edilen gelirler de deprem bölgesine yaptığımız yardımlarda kullanılacak.

Hatay ile irtibat halindeyiz. Hatay yok olmuş! Planlamalar yapılıyor. Erden Timur Bey ilgileniyor. Lig bitince Hatayspor ile maç yapabiliriz. Federasyona gittiğimde Volkan Demirel ile karşılaştım. Biz gelip Hatay'da oynayalım dedim. Volkan, 'Başkanım sporcularımızın hepsi gitti' dedi. Dedim sporcu olmasa da birilerini bul, Hatayspor formasını giydir. Biz orada bir gösteri maçı gibi, dostluk maçı gibi oynayalım demiştim. Hatayspor'un başkanı da oradaydı. Onlar da buna sıcak bakıyor. Bunu geliştiriyoruz.

ICARDI AÇIKLAMASI

Icardi önemli bir futbolcumuz, kendisi hakkındaki görüşlerimi başka bir toplantıda açıklarım. Bugünkü toplantının konusu, deprem felaketine uğramış bölgelerin yaralarının sarılması. Unutmayalım, unutturmayalım diyoruz. Basın mensupları da bizim sesimiz. Yarın göreceğiz.