Değeri 90 milyon euroyu görmüştü! Galatasaray’dan çılgın transfer hamlesi! Süper Lig’de yer yerinden oynayacak

Orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen Galatasaray’ın Atletico Madrid'de forma giyen İspanyol futbolcu Saul Niguez'e teklif yaptı. Görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Değeri 90 milyon euroyu görmüştü! Galatasaray’dan çılgın transfer hamlesi! Süper Lig’de yer yerinden oynayacak

Süper Lig’de yeniden şampiyon olmayı ve Şampiyonlar Ligi’nde başarılı sonuçlar almayı hedefleyen Galatasaray, yaz transfer döneminde Kaan Ayhan’ın bonservisini alırken; Angelino, Halil Dervişoğlu ve Cedric Bakambu’yu transfer etti.

Sarı kırmızılı takım Mauro Icardi ve Wilfreid Zaha transferinde mutlu sona ulaşırken orta saha transferi için harekete geçildi.

Değeri 90 milyon euroyu görmüştü! Galatasaray’dan çılgın transfer hamlesi! Süper Lig’de yer yerinden oynayacak - Resim : 1

GÖRÜŞME YAPILDI

Salim Manav’ın haberine göre Galatasaray’ın Atletico Madrid'de forma giyen İspanyol futbolcu Saul Niguez'e transfer teklif yaptığı ve menajeriyle görüştüğü belirtildi.

LİSTEDEKİ EN GÜÇLÜ ADAY

Görüşmelerin devam ettiği, Saul’ün listedeki en güçlü aday olduğu kaydedildi.

Değeri 90 milyon euroyu görmüştü! Galatasaray’dan çılgın transfer hamlesi! Süper Lig’de yer yerinden oynayacak - Resim : 2

SAUL'ÜN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Saul Niguez, geçen sezon çıktığı 38 maçta 3 gol attı, 1 asist yaptı.

DEĞERİ 90 MİLYON EUROYA KADAR ÇIKMIŞTI

Saul kariyerinde Chelsea, Atlético de Madrid, Atlético de Madrid B ve Rayo Vallecano formaları giydi. 28 yaşındaki futbolcunun değeri en yüksek 90 milyon euroyu görmüştü.