Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Konya saat kaçta? Şampiyonluk maçı muhtemel 11'leri

Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor'un konuğu olacak. Galatasaray şampiyonluk, Konyaspor ise kümede kalmak için sahaya çıkıyor. Galatasaray sahadan en az bir puanla ayrılarak şampiyonluğu kazanmak istiyor. Konyaspor ise ligde kalmak için bir puanın yeterli olmasına rağmen taraftarına 3 puan almak istiyor. Peki Hem şampiyonluk hem de küme düşme hattının düğümünü çözecek olan Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Konya saat kaçta? Şampiyonluk maçı muhtemel 11'leri

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Galatasaray, şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Konyaspor ise kümede kalmak için şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkan rakibini ağırlayacak.

Haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde giren lider Galatasaray, Konyaspor maçında sahadan beraberlikle ayrılması durumunda 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayacak.Konyaspor ise 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 14 mağlubiyetle 41 puana ulaştı. Yeşil-beyazlılar, karşılaşmada 1 puan alırsa ligde kalacak.

KONYASPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu oynanacak Konyaspor - Galatasaray maçını hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek ve karşılaşma 26 Mayıs 2024 Pazar günü saat 19:00'da başlayacak.

Konyaspor - Galatasaray maçı beIN SPORTS 1'de ve beIN Connect'te canlı yayınlanacak. Karşılaşma hakkında detaylara tv100.com üzerinden ulaşabileceksiniz. 

MUHTEMEL 11'LER

Konyaspor: Slowik, Uğurcan, Adil, Hadebe, Guilherme, Soner, N'Zonzi, Ndao, Oğulcan, Ethemi, Çikalleshi.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.