DEM Parti'nin İstanbul adayı Meral Danış Beştaş, Barış Yarkadaş'a konuştu! 'Tavşan aday' iddiasına yanıt verdi

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Meral Danış Beştaş ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Yarkadaş, Beştaş'ın 'tavşan aday' iddiası ile ilgili sorusuna "Biz bunları gülerek izliyoruz. Tavşan mıyım başka bir şey miyim bilmiyorum ama bu arkadaşlar demek ki biliyorlar" yanıtını verdi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meral Danış Beştaş, Barış Yarkadaş'a konuştu.

Yarkadaş, Beştaş ile yaptığı görüşmeyi şu sözlerle aktardı:
"ADAYLIĞIMIZLA BİRLİKTE İSTANBUL'A HEYECAN GELDİ"
Ben bugün Meral Danış Beştaş’ı aradım. “Ne oluyor? Siz sahada mısınız? Çünkü eleştiriler var tavşan aday olduğunuza yönelik” dedim. “Biz gayet iyi gidiyoruz, halklarımız hem çok mutlu hem de çok umutlu. Bizim adaylığımızla birlikte İstanbul’a heyecan geldi” dedi.

"BUNLARI GÜLEREK İZLİYORUZ"
"Tavşan aday olduğunuza dair bazı iddialar var” dedim. “Biz bunları gülerek izliyoruz. Tavşan mıyım başka bir şey miyim bilmiyorum ama bu arkadaşlar demek ki biliyorlar” dedi.

BEŞTAŞ, TAVŞAN ADAYLIK İDDİASINI KESİNLİKLE REDDETTİ
“Yüzde kaç almayı hedefliyorsunuz?” dedim. “Ben bir yüzde vermek istemiyorum ancak hatırı sayılır bir oy alacağımızı bekliyorum. Tüm bölgelerde de çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi. Tavşan adaylık iddiasını kesinlikle reddetti.