Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti el ele ilk kez röportaj verdi

Yılın sürpriz aşkına imza atan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, ilişkileriyle ilgili Magazin Hattı’na hangi flaş açıklamaları yaptı?

Yılın sürpriz aşkına imza atan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, Bomonti’de bir kafe çıkışı “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’le basından kaçmadıklarını söyledi. Başrolünü oynadığı “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinde kadın haklarıyla ilgili önemli mesajlar veren Demet Özdemir, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle de temennilerini paylaştı.

26 Şubat’ta 29 yaşına giren Demet Özdemir, küçük bir kutlama yaptıklarını söyledi. Güzel oyuncu bu yaz sinema filmi çekeceğini açıkladı. El ele yürümeye başlayan çiftten Oğuzhan Koç ekibimize Bomonti’de olduklarını kimin haber verdiğini sordu. Mutlulukları gözlerinden okunan Demet Özdemir İle Oğuzhan Koç, daha sonra güle oynaya arabalarına doğru ilerledi.

Çarşamba günü ise Emirgan’da bir mekânda yemek yiyen ünlü çift, dışarıya ayrı ayrı çıktı. Oğuzhan Koç’a Demet Özdemir’le paylaştıkları son fotoğrafa gelen yorumlar hatırlatıldı. Koç, eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin’le ilgili soruyu duyunca ise hızla gaza basıp uzaklaştı. Oğuzhan Koç, perşembe akşamı Yıldız İşletme Kulübü’nün ödül töreninde “Yılın En İyi Şarkıcısı” seçildi. Koç, törene Zeynep Bastık’la katıldı. Törenin sunucusu Bay J, ödülünü alırken espri yapan Oğuzhan Koç’a takıldı.