Demet Özdemir'den flaş evlilik açıklaması

Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç’la evliliğe sıcak bakıyor mu?

Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç yakın arkadaşları Çağrı Telkıvıran ve Aslı Bekiroğlu’yla çıktığı tatilden döndü. Ünlü oyuncu başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaşacağı “Aşk Taktikleri” filminin çekimleri için hazırlıklara başladı.

Daha önce rol aldığı başarılı romantik komedi projeleriyle tanınan Özdemir, son olarak “Doğduğun Ev Kaderindir” adlı dram dizisiyle seyirci karşısına çıkmıştı.  Ünlü oyuncu Emre Kabakuşak’ın yöneteceği “Aşk Taktikleri” filmdeki partneri Şükrü Özyıldız’la henüz tanışmadıklarını söyledi.

Demet Özdemir sevgilisi Oğuzhan Koç’la Kaş’taki evlerinde uzaktan görüntülerinin çekilmesine sitem etmiş ve “Otelde kaldığımıza ne güzel inandırdınız. Karşı dağdan evimizi garip garip açıklardan gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz keşke" paylaşımını yapmıştı.

Oğuzhan Koç’da “Kaş’taki evimiz burası. Ev yani otel değil, halka açık bir yer değil. Evimizi uzaklardan zoom’la çekeceğinize gelip bir selam verseniz hiçbirinizi kırmayız. Bu zamana kadar hiç kırmadık. Neyse bir dahakine bekliyoruz” yorumunu yazmıştı.

Özdemir, Oğuzhan Koç’la ilişkisinde mutluluğu yakaladığını açıkladı. Güzel oyuncuya Oğuzhan Koç’la beraber bir proje yapmayı düşünüp düşünmediği soruldu. Demet Özdemir, Üç Adam grubunun tek bekar üyesi olan Oğuzhan Koç’la evliliğe de yeşil ışık yaktı.