Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğününde konuşan Selin Ciğerci: "Göstermek istemiyorum artık"

Eski futbolcu Gökhan Çıra ile 2019 yılında evlenen Selin Ciğerci, ayrılık kararı almış, ardından tekrar bir araya gelerek yeniden nikah masasına oturmuşlardı. Aradığı mutluluğu bulamayan çift ikinci kez boşanma kararı almıştı. Demet Özdemir'in düğününe katılan Ciğerci, kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken özel hayatı ile ilgili aldığı kararları da paylaştı.

"Evlilik, eş olmak, aile kurmak... Hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik, olmadı" diyerek Gökhan Çıra ile ilişkisinin bittiğini açıklayan Selin Ciğerci, Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in düğününe tek başına katıldı.

Selin Ciğerci, Demet Özdemir için "Bazı insanlar vardır böyle hiç beklemediğimiz bir anda hayatımıza girer ve sana zor gününde destek olur güç vermeye çalışır motive eder. Yaralarınızı biraz olsun sarmak ister hiç tanımadan bilmeden işte benim hayatımdaki yeri Demet’in asla unutmam ASLA" dedi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğününde konuşan Selin Ciğerci: "Göstermek istemiyorum artık" - Resim : 1

Düğün girişinde muhabirlere özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Hayatında biri olup olmadığı sorulan Selin Ciğerci, hayatında biri olsa şu an düğüne birlikte katılmış olacağını söyledi. Ciğerci ayrıca aşk hayatıyla ilgili aldığı kararı da şöyle anlattı:

"Göstermek istemiyorum artık, takip de etmeyeceğim, resim de koymayacağım. Ben asla evlenmeyeceğim çok büyük konuşuyorum. Hayatımda kimse yok. Gökhan için de hayırlısı olsun."