Demir Adam şimdilerde tanınmaz halde! Dünyaca ünlü oyuncu Robert Downey Jr.'ı gören tanıyamıyor

Hollywood efsanelerinden biri olan Robert Downey Jr, son görünümüyle objektiflere yansıdı. Şimdilerde 57 yaşında olan ünlü aktör, tanınmaz hale geldi. Yakışıklı ve karizmatik görünümüyle milyonlarca hayran kitlesine sahip olan aktörü kimse tanıyamadı.

Demir Adam şimdilerde tanınmaz halde! Dünyaca ünlü oyuncu Robert Downey Jr.'ı gören tanıyamıyor

Hollywood'un en sevilen yıldızlarından biri olan Robert Downey Jr, pek çok yapımda yer alsa da Iron Man ve Avengers film serileri ile tüm dünyada yediden yetmişe büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Şimdi 57 yaşında olan ancak hala görünümüyle genç kızların sevgilisi aktörün son halini görenler tanıyamadı. 

TANINMAZ HALE GELDİ

Dünyaca ünlü yıldız yakında çıkacak olan The Sympathizer dizisinin setinde görülen Robert downey Jr, yeni imajıyla görenleri şaşkınlığa uğrattı. Yakışıklı aktör öyle bir hale büründü ki, görenler tanıyamadı. Efsane oyuncu, pembe bir gömleğin üzerine beyaz bir yelek giyip göğüs düğmelerini açtı ve üstüne bordo bir ceket ve mavi bir takım pantolon giydi. Sadece giyim tarzıyla değil, yüzündeki değişimlerde büyük dikkat çekti. Robert Downey Jr, seyrek, kızıl bukleli saçları, ve kızıl kaşları ile birlikte gözlerine açık renk bir lens taktı. Aynı zamanda olduğundan çok daha yaşlı bir görünüme kavuşan Downey'nin üst dişlerininde olmadığı görüldü. 

Demir Adam şimdilerde tanınmaz halde! Dünyaca ünlü oyuncu Robert Downey Jr.'ı gören tanıyamıyor - Resim : 1

LOS ANGELES VE TAYLAND'DA YAPILIYOR

Downey Jr'ın dahil olduğu HBO ve A24'ün yeni projesi, The Sympathizer için ABD'de çekim yapmaya devam ediyor. Dizi, Viet Thanh Nguyen'in Pulitzer Ödüllü aynı adlı romanından uyarlama ve çok geniş bir yelpazeye yayılan ana kadro üyeleri için bir araştırma. Raporlara göre, arama ABD, Kanada, Vietnam, Avustralya ve Avrupa'nın yanı sıra "dünya çapında bir çevrimiçi açık yayın aramasını" kapsıyordu. Gerilim-hiciv serisinde Robert Downey Jr'a Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Vy Le ve Alan Trong katılacak. Downey Jr, hepsi "Amerikan düzeninin farklı bir kolunu" temsil eden dizinin düşmanları olarak birden fazla yardımcı rol oynayacak. Dizinin çekimleri şu anda Los Angeles ve Tayland'da yapılıyor ve dizinin prodüksiyonu da devam ediyor.

Demir Adam şimdilerde tanınmaz halde! Dünyaca ünlü oyuncu Robert Downey Jr.'ı gören tanıyamıyor - Resim : 2

GEORGE ORWELL VE FRANZ KAFKA ILE KARŞILAŞTIRILDI

Oldboy'un yönetmeni Park Chan-wook, Don McKellar ile birlikte dizi sorumlusu ve ikili, Downey Jr ile birlikte The Sympathizer'ın yapımcılığını üstlenecek. Hikaye, yarı Fransız, yarı Vietnamlı bir komünist casusu konu alan bir "casusluk gerilimi ve kültürler arası hiciv" olarak tanımlandı. Yolculuğu, Vietnam Savaşı'nın son günlerini ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki sürgününü kapsıyor. Kitap, "kimliğin ve Amerika'nın coşkulu bir keşfi" ve arkadaşlığın yanı sıra "güçlü" bir aşk hikayesi içeren "sürükleyici" bir casus romanı olarak selamlandı. Viet Thanh Nguyen'in romanı, George Orwell ve Franz Kafka gibi edebiyat efsaneleriyle bile karşılaştırıldı.

Demir Adam şimdilerde tanınmaz halde! Dünyaca ünlü oyuncu Robert Downey Jr.'ı gören tanıyamıyor - Resim : 3