Deniz Gürel kulis bilgisini paylaştı! İYİ Partili Burhanettin Kocamaz’dan iki isme tepki: Ben 6 seçim kazandım bize hiçbir şey sorulmuyor

tv100'ün gündemi belirleyen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, İYİ Parti'yle ilgili verdiği kulis bilgisinde İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz'ın Genel Merkez'de yapılan toplantıda Buğra Kavuncu ve Burak Akburak'a "Ben 6 seçim kazandım bize hiçbir şey sorulmuyor, danışılmıyor" diyerek tepki gösterdiğini belirtti.

tv100.com yazarları Barış Yarkadaş, Hacı Yakışıklı, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Özgür Tör, uluslararası ilişkiler uzmanı ve akademisyen Doç. Dr. Deniz Tansi, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

İYİ Parti'yle ilgili kulis bilgisi veren Deniz Gürel şu ifadelere yer verdi:
Bugün Genel Merkez’de bir toplantı yapılmış saat 11-12 sularında, Genel İdare Kurulu üyeleri, Divan üyeleri ve milletvekilleriyle bir araya gelmiş. Sayın Akşener ve açıkçası sert geçmiş toplantı. Akşener bazı kurmaylarına ‘Sağda solda yapılan dedikodular yüzünden partimiz zarar görüyor bu zararın görülmemesi ve bu dedikodunun son bulması adına bu toplantıları yapacağız. Kim ne söyleyecekse gelsin burada söylesin, başka yerlerde konuşup dedikodu furyası şeklinde piyasaya bilgiler sızması beni rahatsız ediyor’ demiş. Benim duyduğum orada da Burhanettin Kocamaz, Buğra Kavuncu ve Burak Akburak’a ‘Ben 6 seçim kazandım bize hiçbir şey sorulmuyor, danışılmıyor’ diyerek tepki göstermiş. İYİ Parti’de de açıkçası sular durulmuyor.