Deniz Gürel'den tv100'e özel kulis: Özgür Özel'in Ağustos'ta açıklama yapması bekleniyor

tv100'ün ses getiren programı Başak Şengül ile Doğru Yorum'da tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in Ağustos ayında adaylıkla ilgili açıklama yapabileceğine dair kulis bilgisi verdi.

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Devlet eski Bakanı Dr. Masum Türker, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, Başak Şengül ile Doğru Yorum programına konuk oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün yaptığı basın toplantısında "İstanbul için yola çıkıyorum" sözleri programda masaya yatırıldı.

Deniz Gürel'in kulis bilgileri şu şekilde:

"ÖZGÜR ÖZEL'İN AĞUSTOS'TA AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR"
Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu arasında tam bir mutabakat var. Özgür Özel ilçe kongrelerinin bitmesini bekliyor, il kongrelerinin hemen öncesinde Özgür Özel kendisinin de sinyalini verdiği bir adaylık çıkışı yapacaksa değişimi ve Özgür Özel’i destekleyenler, Özgür Özel’in ağustos ayında açıklama yapması gerektiğini düşünüyor ve bu yönde de Özgür Özel’i yüreklendiriyorlar. Değişimciler kendilerinin önde olduğunu düşünüyor. 

"İMAMOĞLU VE KILIÇDAROĞLU BİR ARAYA GELECEK"
Yarın Hacı Bayram Veli anma etkinlikleri var, Sayın İmamoğlu ve Sayın Kılıçdaroğlu bir araya gelecek bu gerilimi kontrollü şekilde yürütmeye çalışıyorlar.