Deniz manzaralı mezar için arbede yaşandı

Trabzon'un Boztepe Mahallesi'nde vatandaşların 'deniz manzaralı mezarlık' talebi üzerine Büyükşehir Belediyesi çareyi yeni mezar sahası açmakta buldu. Ancak yer konusunda anlaşamayan vatandaşlar, hem kendi arasında hem de görevliler ile tartıştı.

Deniz manzaralı mezar için arbede yaşandı

Trabzon'un Boztepe Mahallesi'nde yer alan deniz manzaralı mezarlık için köylüler birbirine girdi.

Manzaralı mezarlık alanına yoğun talep olunca Büyükşehir Belediyesi çareyi yeni mezar sahası açmakta buldu.

Deniz manzaralı mezar için arbede yaşandı - Resim : 1

HEM KENDİ ARALARINDA HEM DE GÖREVLİ İLE TARTIŞTILAR 

Yeni mezar yeri için ön talepte bulunarak mezar yeri almak isteyen vatandaşlar, mezar yerinin belirlenmesi sırasında hem kendi aralarında hem de görevlilerle tartıştı.

Mezar yeri için başvuruda bulunanlardan Ahmet Terzi, karışıklıktan yakınarak “Mezarlık yeri için geldim daha önce yazılmıştım. Çağrıldık geldik yerimizi bakıp nasipse alacağız. Sabahtan beri buradayım bir karmaşa bir karışıklık var. Çok talep var. Burayı tercin sebebim diğer mezarlıklarda yer yoktu boş yer Uğurlu’da vardı orayı da tercih etmedik biraz uzak.” dedi.

Deniz manzaralı mezar için arbede yaşandı - Resim : 2
Sabah saatlerinden beri beklediğini yaşanan gerginlikte bir kişinin fenalık geçirdiğini kaydeden Namık Kemal Önder ise, “Mezar yeri için buradayım. Buranın bir krokisini çıkartıp kendileri belediyede çok rahatlıkla dağıtabilirdiler. İnsanlar krokiye bakar krokiden istediği yeri alabilirdi. Sabah saatlerinde insanları buraya döküp de perişan etmenin bir anlamı yoktu."