Denizin ve güneşin tadını çıkarmak isterken deniz yatağına uzandı. Gözünü açtığında kendini korku filminin içinde buldu

Havanın sıcaklığını fırsat bilen aile, Edirne'nin Saros Körfezi kıyısındaki Yayla Köyü sahiline gitti. Kimliği belirlenemeyen adam, deniz yatağıyla birlikte denize girip güneşin ve denizin tadını çıkarmak istemişti ancak işler ters gitti. Deniz yatağında uyuyakalan adamı uzaktan izleyen ailesi adamı göremeyince hemen tesis yetkililerine haber verdi. Yaklaşık 4 mil açığa sürüklendiği belirlenen adam kurtarıldı.

Denizin ve güneşin tadını çıkarmak isterken deniz yatağına uzandı. Gözünü açtığında kendini korku filminin içinde buldu

Tatil için Yayla köyü sahiline gelen ismi öğrenilemeyen kişi, deniz yatağında uyuyakaldı. Erkek, şiddetli rüzgar ve dalgaların da etkisiyle açığa doğru sürüklendi.

Denizin ve güneşin tadını çıkarmak isterken deniz yatağına uzandı. Gözünü açtığında kendini korku filminin içinde buldu - Resim : 1

BİR SÜRE SONRA GÖZDEN KAYBOLDU

Sahilde bulunan ailesi, bir süre sonra deniz yatağı ve adamı göremeyince bulundukları tesisin işletmecisinden yardım istedi. Tesis işletmecisi Mustafa Altunhan ve çalışanlar, 2 tekneyle denize açılarak kıyıdan yaklaşık 4 mil açıkta deniz yatağının üzerinde yardım bekleyen kişiye ulaştı. Tekneye alınan kişi, daha sonra kıyıya götürüldü. Bu kişinin açığa sürüklenme ve kurtarılma anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 

Denizin ve güneşin tadını çıkarmak isterken deniz yatağına uzandı. Gözünü açtığında kendini korku filminin içinde buldu - Resim : 2