Davetli gibi gelip düğün evini soydu

Denizli'de H.N.B. isimli genç kız, davetli gibi katıldığı sokak düğününde, ev sahibinin evini soydu. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntüler sonrasında kısa süre içerisinde yakalandı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi'nde meydana gelen olay "Yok artık!" dedirtti. H.N.B. isimli 19 yaşındaki genç kız, sokakta yapılan bir sünnet düğününe davetli gibi katıldı. Bu sırada eğlence nedeniyle yaşanan kabalıktan faydalanan genç hırsız, düğün sahibinin evine girdi ve cep telefonları ile birlikte 150 euro para çaldı.

Olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi tekrar evden çıkan H.N.B. isimli genç kız, düğün sahiplerinin olayı polise bildirmesinin ardından kısa sürede yakalandı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, genç kızın su içme bahanesiyle eve girip, hırsızlığı gerçekleştirdiği ortaya çıkardı.

Olayın ertesi günü ise Asayiş Şube Müdürlüğüne Bağlı Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler H.N.B., isimli 19 yaşındaki şüpheliyi evinde yakalayarak gözaltına aldı. Polis ekipleri ayrıca kadının evinde ele geçirilen çaldığı cep telefonlarını da Y.K.’ye teslim etti. İşlemleri tamamlanan H.N.B., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.