Öldü sanılıp kapısı kırılan Ramazan Dede, Kur'an-ı Kerim okurken bulundu

Denizli'de kendisinden haber alamayan ve meraklanan komşularının ihbarı üzerine itfaiye ekipleri tarafından yaşadığı evin kapısı kırılan 80 yaşındaki Ramazan Yörükoğlu, Kur'an-ı Kerim okurken bulundu.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında, Pamukkale ilçesi Karaman Mahallesi'nde meydana geldi. 3 katlı bir apartmanın en üst katında tek başına yaşayan Ramazan Yörükoğlu'ndan haber alamayan komşuları, durumundan şüphelendi. Yörükoğlu'nun kapıyı açmaması ve telefonlara cevap vermemesi üzerine hayatını kaybetmesinden endişelenen komşuları durumu, polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çağrılarına cevap vermemesi üzerine itfaiye ekibi, Yörükoğlu'nun önce daire kapısını kırıp içeri girdi.

EKİPLERİ GÖRDÜ, ŞAŞKINLIK YAŞADI

Salonda Yörükoğlu'nu bulamayan ekipler, kapısı arkadan kilitli mutfak kapısının camını kırıp, içeri girdi. Yörükoğlu, tüm yaşananlardan habersiz mutfakta Kur'an-ı Kerim okunurken bulundu. Karşısında, polis itfaiye ve sağlık ekiplerini gören, yaşlı adam şaşkınlık yaşadı.

'18 YAŞINDA DELİKANLI GİBİYİM'

Yörükoğlu, yaşlılık nedeniyle işitme kaybı yaşadığını belirtti. Komşularının kendisini 28 kez aradığını ancak kendisinin telefon ve kapı sesini duymadığını söyledi. Kapının kırılmasından da habersiz olduğunu ifade eden Yörükoğlu, polis ekiplerinin 'herhangi bir sağlık sorunun var mı?' sorusunda, "18 yaşında delikanlı gibiyim" diye yanıt verdi.