Yıkılan binalar yeniden yapılacak mı? Evi yıkılanlara ev verilecek mi, evler ne zaman teslim edilecek? Devletten büyük konut hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Deprem bölgelerinde büyük konut hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde 10 ilde yaşanan büyük yıkım nedeniyle devlet yeni konut projelerine başlayacak. Deprem bölgelerinde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremzedelere yapılacak destekleri ve yıkılan evlerle ilgili yeni projeyi açıkladı. Peki, Yıkılan binalar yeniden yapılacak mı? Depremde evi yıkılanlara ev verilecek mi? Yıkılan evlerin yapımına ne zaman başlanacak?

Yıkılan binalar yeniden yapılacak mı? Evi yıkılanlara ev verilecek mi,  evler ne zaman teslim edilecek? Devletten büyük konut hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Deprem bölgesinde konut hamlesi başlıyor! Devletten evi yıkılan depremzedelere tip projelerde yeni evler yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu.

Deprem bölgesi Adıyaman'dan incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedelere verilecek destekler ve deprem bölgelerine yapılacak projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

YIKILAN BİNALAR YENİDEN YAPILACAK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Devletimiz de tüm STK'larımız da vatandaşlarımızın her biri de dostlarımız ve kardeşlerimiz de depremzedelerin yanında olmak için var gücüyle gayret göstermiştir. 1 yıl içerisinde bu yıkılan binaları yeniden elimizdeki tip projelerle inşa edecek ve sahiplerine teslim edeceğiz.”