Devasa yaratık tüylü kanatlarını açıp yürümeye başladı. Kendisine ikram edilen yiyeceğe doğru gelip ağzını açtı. Yediği şeyi görenler gözlerine inanamadı

Devasa yaratık tüylü kanatlarını açarak uzaktan kendisine uzatılan yiyeceğe doğru yürüdü. And akbabası olarak bilinen devasa kuşun, dondurma yediği anlar izleyenleri şaşkına çevirdi. İzleyenler gözlerine inanamadı. Bir akbabanın nasıl dondurmayı tanıyıp sevmesi ve görünce hemen gelerek yemesi hem o anda hayvanat bahçesinde bulunan kişiler hem de izleyiciler için oldukça ilginç bir andı.

Devasa tüylü yaratığın görüntüleri, izleyenleri şaşkına çevirdi. Kendisine uzatılan yiyeceğe tanıyan gözlerle bakarak hızlı hızlı giden And akbabası, bir anda dondurmayı yalamaya başlayınca izleyen herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Böyle devasa bir yaratığın minicik bir dondurma için böylesine heyecanlanmasını kimse beklemiyordu.

Devasa yaratık tüylü kanatlarını açıp yürümeye başladı. Kendisine ikram edilen yiyeceğe doğru gelip ağzını açtı. Yediği şeyi görenler gözlerine inanamadı - Resim : 1

KOCAMAN TÜYLÜ BİR BEBEK

Vahşi doğada yaklaşık 50 yaşına kadar, esaret altında ise 75 yaşına kadar yaşar. Bu sadece bir nedenden dolayı dondurmayı seven kocaman tüylü bir bebek.