Devenin korkunç intikamı! Kendisine yumruk atanı bakıcısını tek hamleyle öldürdü

Rusya'da yaşanan olayda deve, kendisine yaklaşık bir anda yumruk atan bakıcısında sinirlenince olanlar oldu. Deve adamı önce ısırarak yere düşürdü ardından ezdi. Yetkililer bakıcının hayatını kaybettiğini söyledi.

Devenin korkunç intikamı! Kendisine yumruk atanı bakıcısını tek hamleyle öldürdü

Sibirya Federal Bölgesi'ne bağlı Omsk'ta çocuklara hizmet veren bir tatil kampında meydana gelen olayda, bakıcı sakin sakin duran devenin yanına geldi ve yüzüne yumruk atarak hayvanı kışkırttı. Bakıcısının bu davranışına sinirlenen deve, 51 yaşındaki adama saldırdı. Sinirli deve, bakıcısını birkaç kez ısırdıktan sonra ayakları altına alıp ezdi. Hastaneye kaldırılan bakıcının tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

İKİ HAFTA ÖNCE DE BİR FİL SAHİBİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Tayland'da iki hafta önce yaşanan benzer olayda, bir fil sahibini öldürmüştü. Yetkililer, Jojo adlı filin çalıştırılmaktan bıktığı ve yorgun düştüğü için sinirlenince sahibi Suwit Paengprachan'a dişlerini geçirdikten sonra adamı ezdiğini açıklamıştı. 35 yaşındaki Paengrachan'ın vücudunu her yerinde diş yarası olduğu görülmüştü. Olayın gerçekleştiği Wassana Fil Kampı'nda turistler fillerin sırtına binerek yolculuk yapabiliyor.