Didem Soydan'dan kendisini eleştiren takipçisine olay cevap!

Hem kariyer hayatı hem de özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Didem Soydan gündem oldu. Soydan, iplikten yapılmış transparan elbisesini eleştiren takipçisine "Amaç yok ben modelim marka parasını veriyor ben giyiniyorum. Ben uyarayım ki sonra incinmenizi istemem" şeklinde cevap verdi.

Didem Soydan'dan kendisini eleştiren takipçisine olay cevap!

Sosyal medya hesabından yayınladığı cesur pozlar ve çıkışlarıyla sıkça adından söz ettiren Didem Soydan, iplikten yapılmış transparan elbisesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü manken kendisini eleştiren takipçisine de cevap vermeyi ihmal etmedi.

 Didem Soydan'dan kendisini eleştiren takipçisine olay cevap! - Resim : 1

TAKİPÇİSİNDEN ELEŞTİRİ GELDİ

Takipçileriyle etkileşim halinde olan ve sık sık yorumlarına cevap veren Didem Soydan elbisesini eleştiren takipçisine kayıtsız kalmadı. Soydan "Sadece soruyorum bu tarz bir (kıyafet demeyeceğim çünkü değil) şey giyince kendini nasıl hissediyorsun, yani amacı nedir? Gerçekten merak ediyorum" yorumuna sinirlendi.

Didem Soydan'dan kendisini eleştiren takipçisine olay cevap! - Resim : 2

YANITI GECİKMEDİ

Ünlü manken kendisini eleştiren takipçisine "Amaç yok ben modelim marka parasını veriyor ben giyiniyorum, o para ile de geçiniyorum, his yok iş var, haftaya daha kapalı ya da daha da açık kıyafetler ile görebilirsiniz hani ben uyarayım ki sonra incinmenizi istemem" sözleriyle cevap verdi.