Alev Alev'in Rüya'sı Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı sevgilisiyle el ele

Dilan Çiçek Deniz yeni sevgilisi Thor Saevarsson’la ilk kez Bodrum tatilinde görüntülendi. İşte aşk dolu o görüntüler...

Son olarak “Alev Alev” dizisinde seyirci karşısına çıkan Dilan Çiçek Deniz, Cihangir’de bir mekân çıkışı kameralara takıldı. Ünlü oyuncu tatilden döndüğünü söyledi. 

Dilan Çiçek Deniz’in 2 haftadır 37 yaşındaki reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Eski eşinden 3 çocuğu olan İzlandalı Saevarsson’ın Deniz’le görüşmek için sık sık Türkiye’ye geldiği öğrenildi. Birlikte Bodrum'da tatile çıkan ikili ilk defa görüntülendi. 

Deniz, Thor Saevarsson’la iskelede baş başa uzun uzun sohbet etti. Daha sonra Deniz ve Thor Saevarsson çifti el ele plajdan ayrıldı.

 Öte yandan 26 yaşındaki oyuncu ara vermeden çalışmaya devam etmek istediğini belirtti.  Dilan Çiçek Deniz’in “La Casa De Papel” dizisinin konseptinden yola çıkılarak çekilen dondurma reklamı da şu günlerde büyük ilgi görüyor.

Deniz, tamamı trende geçen “Yarına Tek Bilet” adlı filmdeki performansıyla geçen mart ayında 'Yılın en beğenilen kadın sinema oyuncusu' ödülünü kazanmıştı.