Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses'e mi annesi Işıl Çıtak'a mı benziyor?

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak hep babasına benzerliği ile anılmıştı. Ancak Dilan'ın annesi Işıl Çıtak'ı görenlerin kafası karıştı. Dilan Çıtak annesi Işıl Çıtak'a mı, babası İbrahim Tatlıses'e mi benziyor? İşte Işıl Çıtak...

Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses'e mi annesi Işıl Çıtak'a mı benziyor?

Babası İbrahim Tatlıses ve kardeşi İdo Tatlıses gibi şarkıcı olmayı seçen Dilan Çıtak, babasının İbrahim Tatlıses olduğunu ıspatlayabilmek için yıllarca mücadele vermişti.

İbrahim Tatlıses uzun bir süre Dilan Çıtak'ın kızı olduğunu reddetmiş, hayranlarının gözünden ise Dilan'ın İbrahim Tatlıses'e benzerliği kaçmamıştı. Dilan'ın DNA testi sonucunda İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu kesinleşmişti.

 Dilan, annesine mi babasına mı benziyor?

Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak ise uzun süre kameralardan kaçmış, ancak kızı ile çekilen fotoğrafları ile görülmüştü. Işıl Çıtak güzelliği ile dikkat çekti ve  'Olsa olsa Dilan'ın ablası olur' yorumlarına neden oldu.  Dilan'ın sıkı kıvırcık saçlarını ise sadece babası İbrahim Tatlıses'den de almadığı Işıl Çıtak'ın ortaya çıkan son fotoğrafı ile de gözler önüne serilmiş oldu.