Dilan-Engin Polat'a gizli itirafçı şoku! 250 milyon TL para aklandı iddiası!

Sosyal medyada şatafatlı hayatlarını sergileyen Dilan ve Engin Polat çifti, yapılan MASAK incelemesinin ardından cezaevine gönderildi. Show Haber'in iddiasına göre, Polat ailesinin yakınında bulunan bir itirafçı, etkin pişmanlıktan faydalanarak bomba detaylar verdi. O itirafçı 250 milyon TL para aklandığını iddia etti.

Dilan-Engin Polat'a gizli itirafçı şoku! 250 milyon TL para aklandı iddiası!

Sosyal medyadaki lüks hayatlarıyla dikkat çeken Dilan ve Engin Polat çifti, MASAK denetimi ardından cezaevine gönderildi. 

KARA PARA AKLAMA, VERGİ KAÇIRMA VE ÖRGÜT KURMA

Engin ve Dilan Polat çiftiyle birlikte 12 kişi kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt kurma suçlamasıyla tutuklanmıştı. Toplam 18 şüpheliyi 3 savcı sorguladı. Suçlamaları Dilan Polat, "Reklam yüzüyüm, haberim yok", Engin Polat ise "Her işlemim yasal" diyerek reddetti.

GİZEMLİ İTİRAFÇI HER ŞEYİ ANLATMIŞ 

Show Haber'in haberine göre çiftin tutuklanan şüphelilerden avukat Ahmet Gün ile ticari ilişkisinde usulsüzlük belirlendi. Gün'e ait tasfiye edilen 5 şirketten mal alım-satımı olmadan 300 milyon TL'lik sahte fatura kesildiği ortaya çıktı.

ETKİN PİŞMANLIKTAN YARARLANARAK...

Polatlara asıl darbe dosyadaki itirafçıdan geldi. Etkin pişmanlıktan faydalanan itirafçı, MASAK raporunun bel kemiğini oluşturan bilgiler verdi. 250 milyon TL para aklandığını iddia etti, tutuklamalarda büyük rol oynadı.