Dilan Polat iddiası ortalığı karıştırdı! Vatandaşlar kuyumcuya akın etti

Ordu Fatsa'da ortaya atılan Dilan Polat iddiası, kargaşaya neden oldu. Fatsa'da bir kuyumcunun Dilan Polat davası nedeniyle tutuklandığı iddia edildi. Kuyumcuda değerli eşyalarını tutanlar paralarını kaybetme korkusu yaşayarak kuyumcuya akın etti. O iddianın gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada lüks yaşantıları sonrasında MASAK incelemesine giren ve tutuklanan Dilan Polat çiftiyle ilgili gündeme düşen bir iddia ortalığı karıştırdı.

Ordu Fatsa'da bir kuyumcunun Polat soruşturmasında tutuklandığı dedikodusu yayıldı. Kuyumcuda değerli eşyalarını tutanlar paralarını kaybetme korkusu yaşayarak kuyumcuya akın etti.

KALABALIK SOKAĞA TAŞTI

KALABALIK SOKAĞA TAŞTI

Haberi yayılmasıyla her geçen dakika kalabalık daha da arttı. Kuyumcunun sokağında adeta kuyruk oluştu. Söz konusu kuyumcunun içinde çekilen görüntüler bir anda sosyal medyada gündem olurken kuyumcudan, "İşimizin başındayız, herhangi bir sıkıntı yok" açıklaması geldi.

Dilan Polat iddiası ortalığı karıştırdı! Vatandaşlar kuyumcuya akın etti - Resim : 2

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Adem Metan, "Günün en enterasan haberi Ordu’dan sanırım. Fatsa’da halkın güvendiği, ziynet eşyalarını emanet bıraktığı kuyumcunun Dilan - Engin Polat davasında tutuklandığına dair dedikodu yayılmış. Öyle olunca da emanette ziynet eşyası olan Fatsalılar kuyumcu dükkanına akın etmiş." ifadelerini kullandı.