Dilan Polat'ın hesabı hacklendi! Hasta yatağından video yayınladı: Para verip kimseyi susturmadığım için

Dünya çapında birçok güzellik merkezleri bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çifti günlerdir kamuoyunda çıkan bazı iddialar nedeniyle sosyal medya baskısı altındaydı. Haklarında çıkan tüm iddiaları yalanlayan çiftten Dilan Polat'ın dün Instagram hesabı hacklendi.

Dilan Polat'ın hesabı hacklendi! Hasta yatağından video yayınladı: Para verip kimseyi susturmadığım için

Dilan Polat 7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı gösterişli paylaşımlarla sık sık gündem oluyordu. En son geçtiğimiz haftalarda eşinin kendisine uçak aldığı iddiasıyla konuşulmaya başlamıştı. Uçağı satın almadıklarını sadece kiraladıklarını söyleyen çift, hakkında çıkan tüm iddiaları kesin bir dille yalanlayarak her türlü devlet denetime açık olduklarını söyledi. Sık sık paylaşımda bulunan çiftten Dilan Polat dün milyonlarca takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı hacklendi.

Dilan Polat'ın hesabı hacklendi! Hasta yatağından video yayınladı: Para verip kimseyi susturmadığım için - Resim : 1

HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYOR

Hesabını erişilemeyen Polat, kısa sürede sosyal medyada gündem olunca eşinden açıklama geldi. Hastaneye kaldırılan eşiyle bir fotoğrafını paylaşan Engin Polat, "Kan değerleri düşmediği için bir süre hastanede takip edilmesi gerekecek. Seni çok seviyorum ama yine iyi olacak. Dualarınız bizimle olsun" ifadelerini kullandı.

Dilan Polat'ın hesabı hacklendi! Hasta yatağından video yayınladı: Para verip kimseyi susturmadığım için - Resim : 2

"PARA VERMEDİM DİYE HESABIMI KAPATTILAR"

Hasta yatağında yatan Dilan Polat yedek Instagram hesabından bir video yayınlayarak, hesabının başkaları tarafından kapatıldığını söyledi. Polat, "Benim de artık konuşma vaktim var. Haraç kesmek isteyenler, hakkında kötü haberler yaparım tekerlekli sandalye adı altında benden 500-600 bin TL para isteyenler... Vermedim diye sürekli hakaret edenler, hakkımda karalama kampanyası yapanlar en sonunda hesabımı da kapatmışlar. Etkileşim için bana iftira atan kişiler 3-4 gün önce benden yardım istiyordu. Nelerle karşı karşıyayım susuyorum. Ben de bir insan evladıyım. Para verip kimseyi susturmadığım için bugün bunlarla karşılaşıyorum. Hepsine dava açtık. Allah sizin belanızı versin" dedi.