Klibindeki tabut sahnesinden etkilendi! Hinduizm'den vazgeçip Müslüman oldu!

'Dillere Düşmüşsün' şarkısının klibi için tabuta giren Kosova'nın 'Lady Gaga'sı olarak tanınan Asya Gashi, müslüman oldu. Klip çekimleri sırasında yaşadıklarından çok etkilenen ve Hinduizme inanan şarkıcı, dinini değiştirdi.

Klibindeki tabut sahnesinden etkilendi! Hinduizm'den vazgeçip Müslüman oldu!

Kosova'nın 'Lady Gaga'sı olarak tanınan Asya Gashi, 'Dillere Düşmüşsün' şarkısının klibi için tabuta girmişti. Klip çekimleri sırasında yaşadıklarından çok etkilenen şarkıcı, İslam'ı araştırmaya başladı. Hinduizme inanan ünlü isim Müslüman oldu.

Kosova'nın Lady Gaga'sı olarak bilinen Asya Gashi, iki yıl önce İstanbul'a yerleşmişti. Geçtiğimiz aylarda 'Dillere Düşmüşsün' adını verdiği şarkısı için kamera karşısına geçen Gashi, ırkçılığa karşı mesaj içeren klipte bir tabut içine girmişti.

 

Klibindeki tabut sahnesinden etkilendi! Hinduizm'den vazgeçip Müslüman oldu! - Resim : 2

"Çektiğim klipten sonra hayatımı çok sorguladım"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gashi, "İslamiyet'i seçtikten sonra manevi olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Çektiğim klipten sonra hayatımı çok sorguladım, o tabut içinde karanlıkta kalmak beni aydınlığa götürdü" dedi.

Panik atak geçirmişti

Öte yandan Asya Gashi'nin tabutlu çekimleri 7 saat sürmüştü. Daha önce ölülerin taşındığını öğrenen şarkıcı ürkmüş, panik atak geçirmişti.