Diyarbakır'da akılalmaz soygun!

Sığınma evinde yeni tanıştığı arkadaşı tarafından soyulduğunu iddia eden kadın, sesinin duyulmadığını söyleyerek yetkililerden yardım istedi.

Diyarbakır'da akılalmaz soygun!

Diyarbakır’da yaşayan 2 çocuk annesi 26 yaşındaki Büşra Ö., bir süre kadın sığınma evinde kaldı. Bu sırada Reyhan A. ile tanışan kadın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı desteği ve evlere temizliğe giderek kazandığı para ile kendi düzenini kurdu. Yeni tanıştığı Reyhan A.’yı da yanına alarak ev arkadaşı olduklarını anlatan Büşra Ö. cuma günü oğlunun doğum gününü kutladıkları sırada evlerinin, ev arkadaşı Reyhan A.’nın da yardımıyla erkek arkadaşı R.G. tarafından soyulduğunu öne sürdü. Şikayetçi olmasına rağmen suçlulara bir şey yapılmadığını ileri süren Büşra Ö., yetkililere yardım çağrısında bulundu.

Mobesse görüntüsü

Büşra Ö., oğlunun doğum gününde gerçekleşen olayla ilgili şöyle konuştu: “Reyhan A., sığınma evinde tanıştığım şahıs gelip kulağıma eğildi ‘Sende sigara var mı' dedi, 'Hayır' dedim. ‘O zaman ben sigara almaya iniyorum’ dedi. Aşağı indiğimde kapıyı açık bir halde buldum. Anahtarların hiçbiri patlamamış. Mobesse kameralarında iki adam beraber televizyonu omuzlarına yükleyip çıkıp gidiyorlar" dedi.