Diziler ne zaman başlayacak 2023? Diziler var mı, bugün hangi diziler var?

Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin ardından, Milli yas ilan edilmiş, televizyonlar ve dijital yayınlar programlarını ve dizi yayınlarını bir süre durdurmuş, diziler setleri de çalışmalarına ara vermişti. Bazı dizi setleri ellerindeki ışık ve jeneratör gibi teknik malzemelerini deprem bölgesinde kullanılması için bölgeye göndermişti. Depremin ilk haftası geride kalırken arama kurtarma çalışmaları hala devam ediyor. Peki, Dizilerin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Diziler var mı?

Diziler ne zaman başlayacak 2023? Diziler var mı, bugün hangi diziler var?

Türkiye deprem felaketinde 1 haftayı geride bıraktı. Büyük yıkımın olduğu illerde hala arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Zamana karşı yarış devam ederken, enkaz altından gelen iyi haberler umutları daha da arttırıyor. Depremin olduğu ilk andan itibaren, televizyonlar ve dijital medya tüm akışını değiştirerek deprem ile ilgili yayınlarına başlamıştı. Birçok yapım şirketi dizi çekimlerini durdurarak, ellerindeki teçhizatı da deprem bölgesi için seferber etti. Dizilerin yeni bölümleri yayınlanmadı ve ilan edilen Milli yasa uygun davranış sergiledi.

DİZİLERİN YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Deprem nedeniyle 1 hafta boyunca diziler yayınlanmadı. Dizilerin yeni bölümlerinin milli yas sürecinin bitmesiyle birlikte bir hafta sonra yayınlanması bekleniyor.

MİLLİ YAS BİTTİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından, "6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle yedi gün süreyle millî yas ilan edilmiştir. Bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde 12 Şubat 2023 Pazar günü güneşin batışına kadar bayrağımız yarıya çekilecektir." açıklamasını yapmıştı. Milli yas sona erdi. Bazı diziler deprem için destek gönderdiği için, yeni bölümlerini hemen yayınlayamayacak. Yayın akışlarında bu hafta deprem programları yapılacak.