Doğa fotoğrafçısı onu fark eder etmez fotoğrafını çekti. Üstünü kırmızı ile çizgi ama yine de kimse fark edemedi. Sadece o görebildi

Avustralya'da yaşayan bir doğa fotoğrafçısı kuru otların içinde sürünen enteresan bir canlıyı fark etmesi üzerine hemen canlının fotoğrafını çekti. Upuzun kuru otlar arasında uzanan enteresan canlıyı görüntüleyen doğa fotoğrafçısının çektiği görüntü ise büyük ses getirdi.

Doğa fotoğrafçısı onu fark eder etmez fotoğrafını çekti. Üstünü kırmızı ile çizgi ama yine de kimse fark edemedi. Sadece o görebildi

Bir doğa fotoğrafçısı  upuzun otlar arasında ustaca gizlenen bir yılanı görüntülemeyi başardı. Üstü kırmızı çizgi ile çizilmesine rağmen fotoğrafta zor seçilen yılan ise sosyal medyada büyük ses getirdi. 

BAZEN ÇOK GİZLENEBİLİYORLAR

Bazen yılanlar , buzdolabının üzerindeki buz dağıtıcısı veya Noel ağacının etrafındaki gibi, insanların kesinlikle kabul edilemez ve şaşmaz bulduğu yerlere giderler . Bazen bu pullu sürüngenler o kadar iyi gizlenirler ki neredeyse yok olacakmış gibi görünürler.

Yerel yılan avcısı Gianni Hodgson, McClatchy News'e 23 Ocak'ta e-posta yoluyla yaptığı açıklamada, birkaç bahçıvanın Ararat'ta boş bir arsayı temizlediğini ve bir parça oluklu metal aldığını söyledi. Metalin altında zehirli bir kaplan yılanı buldular.

Bir fotoğrafta, arazideki uzun otların arasında gizlenen kaplan yılanı görülüyor. Fotoğraf, 18 Ocak'ta Hodgson'un şirketi Hodgsons Snakes Rescue and Removal tarafından " yılan bulma oyunu" için Facebook'ta paylaşıldı .

 YILANLARIN AVUSTRALYA'DA KORKUNÇ BİR ŞÖHRETİ VAR

Hodgson, Hodgson Yılanlarını Kurtarma ve Kaldırma ekibinin kaplan yılanını çıkarmak için bölgeye geldiğini söyledi. Fotoğrafta yılanın nerede saklandığı görülüyor. Avustralya Müzesi'ndeki bir makaleye göre kaplan yılanlarının Avustralya'da "korkunç bir şöhreti" var. Bu büyük yılanların "saldırgan bir doğası ve zehirli zehiri" vardır ve bu da onları "insanlar için son derece tehlikeli" yapar.

Müze, kaplan yılanlarının renkleri farklılık gösterse de, türün adını bazı yılanlarda yaygın olan "belirgin sarı ve siyah çapraz bantlardan" aldığını belirtti.

 

Doğa fotoğrafçısı onu fark eder etmez fotoğrafını çekti. Üstünü kırmızı ile çizgi ama yine de kimse fark edemedi. Sadece o görebildi - Resim : 1