Doğa gerçekten de mucize bir şey... Mısırla birlikte yeşil ot döktü, ikisini karışınca ortaya çıkanı kimse bilemedi

Adam, bir elinde koçanlarından ayıklanmış koca bir kase mısır, diğer elinde ise bir tutam ot tutuyordu. Onları aynı makinenin içine boca etti. Saniyeler içinde makinenin altından öğütülmüş yeşil taneler çıkmaya başladı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler herkesin kafasını karıştırdı. İkisini karışınca ortaya çıkanı kimse bilemedi.

Adam, bir elinde koçanlarından ayıklanmış koca bir kase mısır tanesini aldı, diğer elinde ise bir tutam ot tutuyordu. Onları aynı makinenin içine boca etti. İzleyenler, birbirinden alakasız bu iki ürünün neden makineye atıldığını merak ettii. Görüntülerde saniyeler sonra makinenin altından öğütülmüş yeşil taneler çıkmaya başladğı görüldü. Ancak o taneler de herhangi bir şeye benzemediği için merak daha da ateşlendi.

HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Sosyal medyada paylaşılan mısır ve otun aynı makineye bırakılarak ilginç bir karışım halinde çıktığı görüntüler, izleyenleri hayrete düşürdü. Kimse ne olduğunu bilemedi. Çok sayıda kişiden tahmin yorumları geldi. Tartışmaya neden olan görüntünün ne olduğu merak konusu oldu.