Doğa gezisine çıkan kadın fil ile dalga geçince sonu hiç iyi olmadı... Filin yaptığı hareket izleyenlerin ağzını açık bıraktı

Doğa gezisine çıkan kadın, dev file muz verecekmiş gibi yaparak onunla alay etti. Ancak sonu onun için hiç iyi olmadı. Filler, kendilerine yapılan hareketlerin farkına varırlar ve ona göre hareket ederler. Fil de, kendisiyle alay ettiğini anladığı kadının üzerine doğru yürüdü ardından onu dişleriyle yukarı kaldırıp çalıların arasına fırlattı.

Hindistan'da kimliği belirsiz bir bölgede meydana gelen ürkütücü olayın görüntüleri, adı açıklanmayan kadının, memeliyi ısırmaya çalışırken yüzünün önünde bir parça meyve tuttuğunu gösteriyor. Gülümseyen kadın, fil yaklaşırken muzu son anda aldı ve iri hayvanın ani tepkisine neden oldu.

Doğa gezisine çıkan kadın fil ile dalga geçince sonu hiç iyi olmadı... Filin yaptığı hareket izleyenlerin ağzını açık bıraktı - Resim : 1

HAVAYA FIRLATTI

14 saniye gibi bir sürede, fil, dişlerini ve gövdesini hiçbir şeyden şüphelenmeyen kadına savurup onu geriye doğru havaya fırlatırken, meraktan karşıya geçti. Hindistan Orman Hizmetleri'nde çalışan Susanta Nanda Perşembe günü yaptığı bir gönderide , "Ehlileştirilmiş olsa bile bir fili kandıramazsınız. Esaret altında kalacak en zeki hayvanlardan biri onlar." diye tweet attı. Bazı Twitter kullanıcıları kadının iyiliğinden endişe ederken, diğerleri onu "aptal" olmakla suçladı.