Doğada ilk kez bir ayı, aynada kendisini gördü... Verdiği tepkiyi kimse beklemiyordu... Kendisini yemeye çalıştı

Ormana koyulan ayna ve kamera ile hayvanların kendilerini aynada gördüklerinde verecekleri tepki görülmek istenince olanlar oldu. Doğada ilk kez bir ayı, kendisini aynada gördü. Verdiği tepkiyi hiç kimse beklemiyordu. Önce kendisinden korkup aynaya saldıran ayı yere düşürüp aynayı yemeye çalıştı. O anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ormana bırakılan bir ayna ve kayıt tuşuna basılmış bir kamera ile hayvanların kendilerini aynada gördüklerinde ne tepki verecekleri kaydedildi. Ormanda gezdiği sırada aynayı gören bir ayı da gelip bakmak isteyince olanlar oldu. Kendisini ilk defa aynada gören ayının tepkisi sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

Doğada ilk kez bir ayı, aynada kendisini gördü... Verdiği tepkiyi kimse beklemiyordu... Kendisini yemeye çalıştı - Resim : 1

KENDİSİNDEN KORKTU

Devasa cüssesiyle ormanın en korkulan hayvanlarından biri olan ayının kendisini gördüğünde verdiği ilk tepki de korkuydu. Kendisini gördükten sonra korkudan sıçrayan ayı, kendisine zarar vereceğini düşündüğü aynadaki yansımasına saldırmaya başladı. Etrafında hoplaya zıplaya dönen ve aynaya saldıran ayı, sonunda aynayı yere düşürdü ve onu yemeye çalıştı. O anlar defalarca izlendi. 

Doğada ilk kez bir ayı, aynada kendisini gördü... Verdiği tepkiyi kimse beklemiyordu... Kendisini yemeye çalıştı - Resim : 2