Doğadaki canlılara sahip çıkın...Balıkçı teknesinde deniz kabuklarının arasında ortaya çıktı, 2'nci şansını yakaladı

Balıkçı teknesinde kayda alınan görüntülerde, balıkçı deniz kabuklarının arasında duran devasa canlıyı fark etti. Hemen onu eline aldı, önce kameraya doğru kocaman canlıyı gösterdi ardından da onu denize bıraktı. Yakalandıktan bir süre sonra yaşam alanına geri dönen canlı, 2'nci şansını yakalamış oldu. Balıkçının yaptığı hareket alkışları toplarken, doğadaki canlılara sahip çıkılması gerektiğinin bir kez daha altı çizildi.

Balıkçı teknesinde kaydedilen görüntülerde, bir balıkçı teknenin içindeki deniz kabuklarının arasındaki devasa ıstakozu fark etti ve hemen eline alıp kameraya doğru gösterdi. Ardından da onu yeniden denize attı.

2'NCİ ŞANSINI YAKALADI

Denizde yakalandıktan kısa bir süre yaşam alanına geri dönen devasa ıstakoz, hayatının 2'nci şansını yakalamış oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, ıstakozun büyük boyutu pek çok kişiyi şaşırtırken balıkçının onu denize yeniden bırakması mutluluk vericiydi. Görüntüler, doğadaki canlılara karşı duyarlı ve sahiplenici olunması gerektiğinin bir kez daha altını çizdi.