Doğalgaz değil cep telefonu patladı

Denizli’de patlayan cep telefonu sonrası çıkan yangın nedeni ile tamamen yanan evde yaşayan 4 çocuklu aile evsiz kaldı.

Doğalgaz değil cep telefonu patladı

Yatak odasındaki cep telefonun patlamasıyla tüm daireyi saran alevler evi kullanılamaz hale gitrid. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Karşıyaka Mahallesi’nde meydana gelen olayda 4 çocuklu aile evsiz kaldı. Evin borcunu yeni bitirdikleri öğrenilen aile yardım bekliyor.

Doğalgaz değil cep telefonu patladı - Resim : 1

Yatak odasında şarja takılı bulunan telefonun bataryasının patlaması sonucu yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin tamamını kaplayarak evi kullanılamaz hale getirdi.  2 saat süren yangın evdeki tüm eşyaların yanmasına sebeb oldu. 4 çocukları ile evsiz kalan Cemile ve Ali Öztürk çifti çaresiz bir şekilde yardım bekliyor.

Doğalgaz değil cep telefonu patladı - Resim : 2

"Ev gözümüzün önünde yandı"

Yangının şokunu hala atlatamalan Cemile Öztürk, şarjdaki telefonunu aldıktan sonra uyuduğunu, uyku sırasında elinde bir sıcaklık hissederek uyandığını anlattı. Cemile Öztürk, " İçeriden duman kokusu gelmeye başladı. Sonra gözümü açtığımda yanımda ufak bir ateş gördüm. ‘Ali kalk yanıyoruz’ dedim ama ne yaptığımı kendim de bilmiyorum. Belki o an üstüne bassak kapanacaktı. Belki hiç bu kadar büyümeyecekti. Ama ikimiz de uyku sersemiydik, dengemizi şaşırdık. Ev yandı. Gözümüzün önünde gözümüz baka baka hiçbir şey yapamadan yaktık, yandı” dedi.

"10 sene çalışsam da eski haline getiremem"

Evlerini yeniden yaptırmaya ekonomik güçlerinin olmadığını ve hayırseverlerden bu konuda destek beklediklerini aktaran Öztürk şunları söyledi:
“Şu an yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Eşim zaten ayağını kırdı, raporlu. Ben zaten evde ek olsun diye iş yapıyordum. O da yok artık, onu da yapamıyorum. Ev yok dam yok bir şey yok. Yardım istiyorum. İhtiyacım var şu an, normal şartlarda olmayabilir, ama şu an ihtiyacım var. Gerçekten bu evin altında ben tek başıma kalkamam. Gerçekten iş adamı olur, zengin olur. Onun bir günlük harçlığıdır. Ama benim şu an öyle bir bütçem yok. Ben 10 sene de çalışsam bu evi eski haline getiremem ki. Zaten ben daha yeni borcunu bitirdim. Kapılarını pencerelerini her yerini yeni yaptırmıştım bu evin. Borçlarını daha yeni yeni bitiriyorum. Daha hala borcumuz var. Şimdi nerede kalıyoruz, kayın pederimin evinde kalıyoruz. O da zaten beyin felci geçirdi. Ses istemiyor. Kendisi şu an hastanede olduğu için rahat kalıyoruz. Üst katımızda kalıyor. Kendisi çıktığında 2 gün sonra çıkaracaklar onu da. O zaman ne yapacağız, hiç bir fikrim yok.”