Doğanın en karizmatik ve en asil hayvanı. Simsiyah bir derisi var. Koşmaya başladığında rüzgar bile onu kıskanıyor

Doğanın en karizmatik ve asil hayvanlarından biri olan Frizyen cinsi bir at olan Frederick, sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahip. Koşmaya başladığında rüzgarın bile kıskandığı at, yelesi ve müthiş kaslarıyla kendisine hayran bırakıyor.

Doğanın en karizmatik ve en asil hayvanı. Simsiyah bir derisi var. Koşmaya başladığında rüzgar bile onu kıskanıyor

ABD eyaleti olan Arkansas'ın Ozark Dağları'nda yaşayan nadir bir at, dünyanın en yakışıklı ve karizmatik atı seçildi. Hollanda Friesland kökenli bir at ırkı olan Frizyen atları, en eski at ırklarından biridir. Yaşadığı bölgede oldukça meşhur olan Frederick isimli Frizyen atı, sosyal medyada da oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip. Sahibi Stacy Nazario, "Onunla birlikte olmak isteyen insanlar her yerden geliyor. Onu bir kez şahsen gördüğünüzde, onunla bir kez tanıştığınızda, Fredrick'le tamamen yeni bir ilişki başlıyor." dedi.

Doğanın en karizmatik ve en asil hayvanı. Simsiyah bir derisi var. Koşmaya başladığında rüzgar bile onu kıskanıyor - Resim : 1

SAATLERCE UĞRAŞIYOR

Nazario, "Takipçilerinden hoşlanıyor ve bunu Facebook'ta paylaştığında gerçekten ciddi." diyor. Yelesi ve biçimli kasları ile onun güzellik rutininin biraz zaman alması şaşırtıcı değil. Nazario, "Genellikle yaklaşık üç saat sürer. Yelesini yıkamak, yelesini yumuşatmak, yelesini kurutmak için" dedi. Ancak aygırın yelesi kesinlikle buna değer.