Doğanın yakalanması en zor canlısı, çalılıkların arasındaki kamerayı fark etti. Yaptığı hareketi, dünya tahmin edemezdi. 15 metre zıplıyor

Ormanda çalılıkların arasına yerleştirilen kamera, doğanın yakalanması en zor canlısını kayda alıyordu. Ağacın üzerinden yere doğru inen dağ aslanı, aniden kamerayı fark edince tüm hızıyla kameraya doğru sıçradı. Görüntüyü izleyenleri de olduğu yerde sıçratan hamleyi, tüm dünya bir araya gelse fark edemezdi. 15 metre zıplayabilen canlının, oldukça uzak bir mesafeden tam kameranın üzerine zıpladığı anlar büyük dikkat çekti.

Bu yaratıklar, ormandaki en yakalanması en zor ve en kurnaz yaratıklardan biri olmaya devam ederken, tüm vahşi doğada en yetenekli avcılardan bazılarıdır. Ormanda onu fark etmek neredeyse imkansızdır. Ancak kendileri avlarını yakalayabilmek için inanılmaz güçlere sahiptir. Videoda görülen kamera çok yakın mesafede değil ve bu canlıların ne kadar uzağa sıçrayabildiğini gösteriyor. Başlıkta, dağ aslanlarının yatay olarak 13 metre ve dikey olarak 4,5 metre kadar sıçrayabildiği biliniyor. 

Doğanın yakalanması en zor canlısı, çalılıkların arasındaki kamerayı fark etti. Yaptığı hareketi, dünya tahmin edemezdi. 15 metre zıplıyor - Resim : 1

MÜKEMMEL BİR ÖRNEK

Dağ aslanının insanlara saldırması nadir olsa da, yaratıkların ara sıra saldırdığı biliniyor. Video, bir ağaca kurulmuş olsa bile dağ aslanının sahip olduğu inanılmaz avlanma becerilerinin mükemmel bir örneğidir.