Dondurucu soğuk ve kavurucu sıcak aniden buluştu. Ortaya çıkan görüntüleri izleyenler terapiden çıkmışa döndü

Dondurucu soğuk ve kavurucu sıcağın bir anda buluşması izleyenleri hayrete düşürdü. Bir buz küpünün üzerine kızdırılmış metal eşyalar bırakıldıktan sonra o anlar kayda alındı. Kıpkırmızı olmuş metal eşya, buz küpünün eritirken bir yandan da buz küpünün dondurucu soğuğuyla ısısını kaybetmeye başladı. O anlar, izleyenlerde terapi etkisi yarattı.

Deneyler, zaman zaman ilginç görüntülere sahne olabiliyor. Bir araştırmacı, buz küpünün üzerine iyice ısıtılmış metal bir ürün koyduğunda neler olacağını merak edince olanlar oldu. Büyük bir buz küpünün üzerine önce üçgen, sonra daire ve sonunda kare ısıtılmış bir metal nesne koydu. Ardından o anları kayda aldı. Ürünler, ilk sıcaklığıyla buzu hızla eritirken buz da onu soğutmaya başladı. Kısa sürede, soğuduğu için kırmızı rengini kaybeden metal nesne, buzu eritmeyi de bir noktada bıraktı. O anlar, sosyal medyada paylaşıldı. Pek çok sosyal medya kullanıcısı, bunun çok rahatlatıcı olduğunu ve terapi gibi geldiğini söyledi.

Dondurucu soğuk ve kavurucu sıcak aniden buluştu. Ortaya çıkan görüntüleri izleyenler terapiden çıkmışa döndü - Resim : 1