Dünya bu sefer başka bir nedenden dolayı mı eve kapanacak? Tüm dünyadan gelen görüntüler tüyler ürpertti. Türkiye'ye de giriş yapacaktı

Dünyanın çeşitli yerlerinden gelen görüntüler izleyenleri buz kestirdi. ABD, Çin ve Kanada başta olmak üzere birçok ülkede aşırı doğa olayları yaşanmaya başladı. Türkiye'ye de 3 Ağustos'ta Eyyam-ı Bahur geliyor. Komplo teorisyenleri ve araştırmacılar ilerleyen yıllarda "İklim karantinası" adı altında yeni kapanmalar olabileceğinin altını çiziyor.

Dünya bu sefer başka bir nedenden dolayı mı eve kapanacak? Tüm dünyadan gelen görüntüler tüyler ürpertti. Türkiye'ye de giriş yapacaktı

Küresel ısınmanın şiddetini artırdığı dünyanın çeşitli yerlerinden ürkütücü görüntüler gelmeye devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Çin'de aşırı doğa olayları nedeniyle çok sayıda insan ve ev zarar görmeye devam ediyor. Ülkelerden gelen görüntüler de durumun vehametini gözler önüne seriyor. 

Dünya bu sefer başka bir nedenden dolayı mı eve kapanacak? Tüm dünyadan gelen görüntüler tüyler ürpertti. Türkiye'ye de giriş yapacaktı - Resim : 1

TÜRKİYE'YE DE 3 AĞUSTOS'TA GİRİŞ YAPACAK 

Eyyam-ı Bahur sıcakları Türkiye'ye de 3 Ağustos'ta giriş yapacak. Vatandaşların güneşin tepede olduğu saatlerde ne olur ne olmaz diyerek dışarı çıkmamaları tavsiye ediliyor. Bazı uzmanlar ise nemin asıl gece vaktinde vatandaşları etkileyeceğini dile getiriyor. 

YENİDEN KAPANMA MI OLACAK

Ancak insanları asıl şok eden detay bu değildi. Komplo teorisyenleri ve bazı araştırmacılar tarafından ortaya atılan iddiaya göre önümüzdeki günlerde "İklim karantinası" adı altında dünya yeni kapanmalar yaşayabilir. 

İRAN'DA 2 GÜN TATİL VERİLDİ 

Bilindiği üzere önceki gün yüksek sıcaklıkların beklendiği İran'da vatandaşların can sağlığının korumak adına 2 gün resmi tatil verilmişti.