Dünya dehşet içerisinde bu olaya kilitlendi. Geriye sadece 1 saat 50 dakika 30 saniyelik oksijenleri kaldı. Vücutlarına bu olacak

Dünya heyecan içerisinde titanik gemisinin enkazını izlemeye gittikleri sırada kaybolan mürettebattan gelecek haberi bekliyor. Şu an itibariyle sadece 1 saat 50 dakika 30 saniyelik oksijenleri kalan mürebettebatın vücutlarında ne olacağı açıklandı.

Dünya dehşet içerisinde bu olaya kilitlendi. Geriye sadece 1 saat 50 dakika 30 saniyelik oksijenleri kaldı. Vücutlarına bu olacak

Titanik gemisinin enkazını izlemeye gittikleri sırada kaybolan mürettebattan hala haber alınamıyor. Yabancı basın tarafından aktarılan bilgilere göre artık geriye sadece saatlerce dayanabilecek oksijenleri kaldı. 

SAĞLIK SORUNLARIYLA KARŞI KARŞIYA KALACAKLAR 

Müfettişler, bölgenin yakınında bir "çatlama" sesi ve Titanik'in enkazının yakınında "yaşam belirtileri" olduğuna dair spekülasyonlar aldıkça, OceanGate gemisinde mahsur kalan insanlar, zamanları daralarak bir dizi sağlık sorunuyla karşı karşıya kalacak. 

17 ADET SÜNGÜ İLE İÇERİDEN MÜHÜRLÜ 

Titan denizaltısını okyanusun derinliklerine götüren yolcular, sadece dışarıdan açılabilen 17 adet sürgü ile içeriden mühürlendi. Uzman, içeridekilerin "zehirli gazlar, yüksek ortam basınçlarına maruz kalma ve hipotermi dahil olmak üzere fizyolojik zorluklar" riskleriyle karşı karşıya olduğunu ekledi. 

HİPOTERMİ OLACAKLAR

Dr Molé, yolcuların solunabilir oksijeni yavaş yavaş karbondioksite dönüştürmeye başlayacaklarını ve bunun da onları "nefes almanın zor" bulmasına neden olacağını söylüyor.

İçerideki insanlar nefes almakta zorlanacaklar, nefes alma derinlikleri artacak. Baş ağrıları çekecek ve yavaş yavaş bilinçlerini kaybedecekler.

"İnsanları hava geçirmez bir ortamdayken ilk öldüren oksijen seviyesi değil, yükselen karbondioksit seviyesidir."

Uçakta bulunanlar için nefes alma sıkıntıları "başınıza bir torba geçirmek" gibi olurken, hipotermi aynı zamanda "daha fazla oksijen tüketen" "ısı üretmeye" çalışma riski de sağlar.