Dünya devinde büyük kriz! Alaycı paylaşım, 120 milyon euroluk yıldızı çileden çıkardı! Kulüpten ayrılmayı düşünüyor

İtalya Ligi Serie A ekiplerinden Napoli’de forma giyen Victor Osimhen, kulübün TikTok hesabından kendisiyle dalga geçilen paylaşımları görünce çılgına döndü. Futbolcunun menajeri, kulübü dava etmeye hazırlanırken Osimhen ise sosyal medya hesabından takımıyla ilgili paylaşımları sildi. Futbolcunun takımdan ayrılmayı düşündüğü ifade edildi.

Dünya devinde büyük kriz! Alaycı paylaşım, 120 milyon euroluk yıldızı çileden çıkardı! Kulüpten ayrılmayı düşünüyor

Napoli’nin geçen sezon Serie A’da kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Nijeryalı forvet Victor Osimhen 0-0 sona eren Bologna maçında kazanılan penaltıyı gole çeviremedi.

Osimhen’in kaçırdığı penaltıya ilişkin olarak kulübün TikTok hesabından futbolcuyla dalga geçen bir paylaşım yapıldı. Söz konusu paylaşım kısa bir süre sonra kaldırılsa da olanlar oldu.

YASAL İŞLEM BAŞLATTILAR

Futbolcunun menajeri yaptığı açıklamada kulübü dava edeceklerini ifade etti. Futbolcunun Roberto Calenda, "Bugün Napoli'nin TikTok profilinde yaşananlar kabul edilemez. Victor'la alay eden bir video önce paylaşıldı ve geç de olsa silindi. Victor'u korumak için yasal işlem başlattık" açıklamasını yaptı.

OSIMHEN’DEN TEPKİ

Nijeryalı forvet ise tepkisini sosyal medya hesabından gösterdi. Osimhen, Instagram hesabından Napoli’yle ilgili yaptığı tüm paylaşımları kaldırdı.

Dünya devinde büyük kriz! Alaycı paylaşım, 120 milyon euroluk yıldızı çileden çıkardı! Kulüpten ayrılmayı düşünüyor - Resim : 1

TAKIMDAN AYRILMAYI DÜŞÜNÜYOR

İtalyan basını, yaşanan kriz sonrası Victor Osimhen'in Napoli'yle bağlarını büyük ölçüde kopardığını ve takımdan ayrılmayı düşündüğünü yazdı.

Dünya devinde büyük kriz! Alaycı paylaşım, 120 milyon euroluk yıldızı çileden çıkardı! Kulüpten ayrılmayı düşünüyor - Resim : 2

OYUNDAN ALINMASINA DA TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan futbolcu Teknik Direktörü Rudi Garcia ile büyük bir tartışma yaşadı. Yıldız forvet, takımının Bologna ile golsüz berabere kaldığı karşılaşmada bitime dört dakika oyundan alınmasına tepki gösterdi. Üç puanı getirebilecek olan penaltı vuruşunu değerlendiremeyen Nijeryalı golcü, son dakikalarda kenara alınmasını yanlış karar olarak nitelendirdi.

Napoli’nin Fransız teknik direktörü Rudi Garcia oyuncusuyla arasında yaşanan tartışmanın detaylarının gizli kalacağını belirtirken, İtalyan basınından ll Mattino’da yer alan haberde kulüp kaptanı Giovanni di Lorenzo'nun Osimhen'le davranışları hakkında konuşmakla görevlendirildiği iddia edildi.

Transfermartk’a göre değeri 120 milyon euro olarak gösterilen Osimhen, bu sezon Napoli formasıyla 6 maça çıkarken 3 gol attı, 1 asist yaptı. Osimhen geçen sezon ise çıktığı 39 maçta 31 gol atmış, 5 asist yapmıştı.