Dünya devinde büyük skandal! O iddia gündemi sarstı: Kritik maç öncesi sarhoş olup antrenmana çıktı!

Paris Saint Germain'in Bayern Münih ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi yapılan antrenmana bir futbolcunun sarhoş olarak katıldığı iddia edildi. Futbolcunun ismi bilinmezken söz konusu iddia büyük yankı uyandırdı.

Dünya devinde büyük skandal! O iddia gündemi sarstı: Kritik maç öncesi sarhoş olup antrenmana çıktı!

Maliyetli transferler yaparak dünya yıldızlarını kadrosuna katan Fransız ekibi Paris Saint Germain, Avrupa kupalarında istediği başarıyı elde edemedi.

DEVLER LİGİNE VEDA ETTİLER

Özellikle kadrosunda Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Neymar’ı bulunduran Paris ekibi, bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne son 16 Turu’nda Bayer Münih ile eşleşti.

İlk maçta evinde ağırladığı Bavyera ekibine 1-0 yenilen Fransız ekibi, deplasmanda ise rakibine 2-0 yenilerek devler ligine veda etti.

Dünya devinde büyük skandal! O iddia gündemi sarstı: Kritik maç öncesi sarhoş olup antrenmana çıktı! - Resim : 1

ÇOK KONUŞULACAK İDDİA

Başarısız bu sonucun ardından Paris ekibi hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Romain Molina, "PSG: İnsanlar (ve Emir) neler olup bittiğini bilseydi..." başlıklı bir videoda çok konuşulacak sözler sarf etti.

Molina, videosunda "Allianz Arena'da ilk 11 seviyesinde olan bir oyuncu, Pazartesi sabahı, maçtan iki gün önce, sabah 6'da kulüpten ayrılırken sarhoştu" dedi.

Molina, çok merak edilen futbolcunun ismini ise açıklamadı.