Dünya futbolundan bir yıldız kayacak! Ünlü futbolcu, futbolu bırakıyor: “Bu bir savunma döneminin sonu olacak”

İtalya Serie A Ligi takımlarından Juventus forması giyen Leonardo Bonucci, gelecek yıl futbolu bırakacağını açıkladı.

Dünya futbolundan bir yıldız kayacak! Ünlü futbolcu, futbolu bırakıyor: “Bu bir savunma döneminin sonu olacak”

Dünya futbolunun en tanınan isimlerden olan Juventus forması giyen Leonardo Bonucci, Juventus'un YouTube kanalına konuştu. 37 yaşındaki futbolcu, hayranlarını üzecek kararını açıkladı. 

Dünya futbolundan bir yıldız kayacak! Ünlü futbolcu, futbolu bırakıyor: “Bu bir savunma döneminin sonu olacak” - Resim : 1

GELECEK YIL BIRAKACAK

Bonucci yaptığı açıklamada gelecek sezon futbolu bırakacağını söyledi. Bonucci, "Gelecek yıl oynamayı bıraktığımda, bu bir savunma döneminin sonu olacak" dedi.

Başarılı futbolcu, “Umarım (Franco) Baresi, (Paolo) Maldini, (Alessandro) Nesta, (Fabio) Cannavaro gibi geleceğin birçok defans oyuncusu bizi idol olarak görür” dedi.

Dünya futbolundan bir yıldız kayacak! Ünlü futbolcu, futbolu bırakıyor: “Bu bir savunma döneminin sonu olacak” - Resim : 2

EFSANE STOPER HATTININ ÜYESİYDİ

Dünya futbolunda Juventus Bonucci- Chiellini– Barzagli üçlü olarak bilinen savunma hattının takımda kalan tek üyesi olan Bonucci, uzun yıllardır Juventus forması giyiyor.

Bonucci'nin mevcut sözleşmesi gelecek sezonun sonunda sona eriyor.

Defans, profesyonel ilk çıkışını 2006 yılında Inter Milan ile yaptı. Ancak en çok, hem Juve hem de İtalya milli takımı için Chiellini ile inanılmaz bir ortaklık kurduğu Juventus'ta geçirdiği zamanlarla tanınıyor.

Bonucci, 2010 yılında Juventus'a katıldı ve AC Milan ile 2017-18 sezonu dışında o zamandan beri Juve forması giyiyor.