Dünya için resmen bir kıyamet alameti daha. Evlerinin önüne çıkıp gökyüzüne bakanlar gördü. Akın akın istila ettiler

Dünya için resmen bir kıyamet alameti daha Meksika'dan geldi. Cancun yakınlarındaki bir bölgede evlerinden çıkan insanlar, gökte gördükleri istiladan sonra kıyametin yakın olduğunu düşünüyorlar.

Dünya için resmen bir kıyamet alameti daha. Evlerinin önüne çıkıp gökyüzüne bakanlar gördü. Akın akın istila ettiler

Doğada son dönemde ilginç olaylar yaşandığı neredeyse herkes tarafından biliniyordu. Ancak doğada yaşanan olaylar son dönemde ciddi şekilde artış göstermeye başladı. Bölge halkları da kendi inanışlarına göre bazı olayları kıyamet alameti olarak adlandırıyor.

MEKSİKA'DA TÜYLER ÜRPERTEN OLAY

Feci olayın son adresi Meksika oldu. Dünyanın sonunda ne olacağına dair pek çok teori var ; ancak birçok kehanet, bunların, geleceğin yolunda olduğuna dair işaretler olacağını iddia ediyor. 

EVLERİNDEN ÇIKIP GÖKYÜZÜNE BAKTIKLARINDA GÖRDÜLER

Meksika'nın Cancun kenti yakınlarındaki Merida'da yaşayanların, çekirge sürüsü gökyüzünü kaplayıp onu kararttığında dehşete düşmesine neden olan da buydu.

RESMEN YAKLAŞMAKTA GÖRÜLEN KIYAMETİ HATIRLATTI 

Maya ve sömürge mirasıyla tanınan şehir, 5 Aralık Salı günü milyonlarca böceğin istilasına uğradı ve bölge sakinleri arasında paniğe neden oldu. Çekirge vebasının görüntüsü, çoğu zaman yaklaşmakta olan bir felaketin alameti olarak görülen olayları hatırlattı. 

Dünya için resmen bir kıyamet alameti daha. Evlerinin önüne çıkıp gökyüzüne bakanlar gördü. Akın akın istila ettiler - Resim : 1